!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

by ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ on Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 στις 8:08 π.μ.

Ε.Π.Υ.Β.-Κ.Μ.
Ένωση Προσωπικού Υπηρεσιών
"Βοήθεια Στο Σπίτι"
Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ της ΕΠΥΒ-ΚΜ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την προκήρυξη 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις μονάδες "Βοήθεια Στο Σπίτι" στις 14-10-10.
Το ΔΣ της ΕΠΥΒ-ΚΜ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης στη Θεσσαλονίκη στις 14-10-10 ώρα 10.00.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
Α. Να διασφαλίσει τη λειτουργία της δομής Βοήθεια Στο Σπίτι και μετά τη λήξη της συγχρηματοδότησης, με την εξασφάλιση της μισθοδοσίας όλων των εργαζομένων, προβλέποντάς το στον κρατικό προϋπολογισμό.
Β. Λήξη της ταλαιπωρίας των εργαζομένων με σύμβαση ορισμένου χρόνου και νομοθετική ρύθμιση για τη μόνιμη πρόσληψη του προσωπικού "Βοήθεια Στο Σπίτι", με τη δημιουργία οργανικών θέσεων, καθώς πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Γ. Οι υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας και αλληλεγγύης πρέπει να παρέχονται σε όλους τους πολίτες της χώρας μας που έχουν την ανάγκη και τη στήριξή μας.
Δ. Η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τη λειτουργία των δομών "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" και την τακτοποίηση του προσωπικού.

ΤΟ ΔΣ της ΕΠΥΒ-Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.