!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ποιά επιδόματα θα χαθούν με εντολή τρόικας


Ποιά επιδόματα θα χαθούν με εντολή τρόικαςΠάνω από 25 προνοιακά επιδόματα κινδυνεύουν να καταργηθούν ή να ψαλιδιστούν, μετά τις υποδείξεις της τρόικας για αναπροσαρμογή της επιδοματικής πολιτικής ενόψει της χορήγησης της τέταρτης δόσης του δανείου.
Σημειώνεται ότι με την πρόσφατη επίσκεψή τους οι ελεγκτές του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, κάλεσαν για μείωση των επιδομάτων και των λοιπών ενισχύσεων κοινωνικού χαρακτήρα για όσους πολίτες βρίσκονται πάνω από το όριο της φτώχεια – ετήσιο εισόδημα πάνω από 6.480 ευρώ.
Στο στόχαστρο για αναμόρφωση μπαίνουν, το επίδομα ανεργίας – όπου πλέον θα μπουν εισοδηματικά κριτήρια – , το ΕΚΑΣ, τα πολυτεκνικά επιδόματα κ.α. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”, έχει ήδη αναθέσει στον ΟΑΣΑ την πραγματοποίηση μελέτης για την αξιολόγηση της επιδοματικής πολιτικής, το πρώτο εξάμηνο του 2011 και βάσει αυτής η κυβέρνηση θα πράξει.
Μιλώντας στην εφημερίδα, η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, ανέφερε ότι “η πολιτική παροχών” μοιάζει με “ποτιστικό δίκτυο με πολλές τρύπες”. Πρόσθεσε ότι παίρνουν επιδόματα άτομα που δεν τα έχουν ανάγκη, ενώ δεν δίνονται επιδόματα κατά της παιδικής φτώχειας για παράδειγμα. “Πρέπει πρώτα να καταγράψουμε τον χάρτη των επιδομάτων σήμερα και στη συνέχεια να αποφασίσουμε τις αλλαγές” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.