!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

10/03/11 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΜΑΝΟΒΑΛΗ : Συνάδελφοι γεια σας. Σήμερα μίλησα τηλεφωνικά με την κα Θεοδούλου (γραφείο Ντόλιου) και τον κ Κίρκογλου (Απασχόλησης). Η κα Θεοδούλου δεν ήξερε οτι είμαστε επί μήνες απλήρωτοι και θα επικοινωνούσε με το Οικονομίας........ Ο κ Κίρκογλου σε ό...τι αφορά στο γνωστό ερωτηματολόγιο των τελευταίων ημερών είπε ότι το ανέθεσαν σε μία εταιρεία(!!!!) έτσι ώστε να κάνουν μία "ελαφρά αποτίμηση" του ΒσΣ. Δειγματοληπτικά θα τηλεφωνήσουν σε μερικές Δομές μας. Θα ακολουθήσουν και άλλα βήματα έτσι ώστε να δουν τι θα γίνει μετά το 2012!!! Την Δευτέρα θα βγει στη διαβούλευση η κατάπτυστη ΚΥΑ και μετά από κανα μήνα θα ξεκινήσει η γνωστή σε όλους μας διαδικασία...! Γνωρίζουν, είπε, οτι η ΚΥΑ είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στις αγροτικές περιοχές (!!!) αλλά δυστυχώς είναι ανελαστικοί οι όροι της ΕΕ. Σε ότι έχει σχέση με τις πληρωμές μας, είπε: "ή να πληρωθούμε από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις αν έχουν χρήματα (εδώ γελάμε για το ανέκδοτο της ημέρας) ή θα πρέπει δυστυχώς να περιμένουμε μετά τη διαβούλευση!!!! Του μίλησα σκληρά και μου είπε ότι πρέπει να κλείσει το τηλέφωνο !!!!!!!!!!!! γιατί περίμενε τη κα Θεοδούλου και κάποιους ακόμη συνεργάτες του Ντόλιου για να μιλήσουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της διαβούλευσης. Είπε όμως και το άλλο (μην του τρώω και το δίκιο): "ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ"!!!
Πρόταση: να παίρνετε όλοι τηλέφωνο και να κράζετε όποιον βρίσκετε. Βέβαια περιμένω ακόμη προτάσεις για τα διόδια........ θυμάστε? Όσο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας....περιμένουν και αυτοί χρήματα. Δεν ξέρω πάντως πόσοι απο εμάς (!) έχουν καταλάβει το άγριο δούλεμα που τρώμε. Δεν ξέρω επίσης εάν υπάρχουν ακόμη κάποιοι αφελής στους κόλπους μας που πιστεύουν οτι τα πράγματα θα διορθωθούν. Δεν γνωρίζω τελικά γιατί αυτή η απραξία από πάαααααρα πολλούς από εμάς. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι οτι νοιώθω ντροπή που είμαι συνάδελφος με πάαααααρα πολλούς από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.