!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΜΑΝΟΒΑΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΚΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ "ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ"

Δήμητρα Κουμανόβαλη
Κύριοι/ες συνυπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής Κ.Υ.Α.

Κατ΄ αρχάς θα ήθελα να μάθω τί ακριβώς εννοείτε όταν λέτε "δημόσια διαβούλευση". Σ΄αυτά τα email που σας αποστέλλουμε θα έχει πρόσβαση όποιος θέλει να τα διαβάσει ναι ή όχι? Εάν ναι, τό...τε θα ήθελα να μου πείτε που ακριβώς μπορούμε να τα βρούμε. Γιατί καλώς ή κακώς για εσάς, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που θα ήθελαν να τα διαβάσουν.Βλέπετε το "καυτό θέμα" Βοήθεια στο Σπίτι και Κοινωνική Μέριμνα αγγίζει 120.000 - 130.000 ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, αγγίζει τις οικογένειές τους, τους φίλους τους και φυσικά αγγίζει όλους εμάς τους εργαζόμενους.

ΩΦΕΛΟΥΝΟΙ, ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ
Γνωρίζετε εσείς οι συνυπογράφοντες αυτή την Κ.Υ.Α. ότι έχετε αποφασίσει την καταδίκη ιδιαίτερα της ελληνικής υπαίθρου? Για ποιό λόγο και με ποιό δικαίωμα αφαιρείτε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμιας φροντίδας στους χιλιάδες απόμαχους (και όχι μόνο) της ζωής και τους οδηγείτε στον αφανισμό? Γιατί στο βωμό του μνημονίου (?) σφαγιάζετε τους παππούδες και τους πατεράδες σας που πριν από ένα χρόνο πίστεψαν στα προεκλογικά σας ψέματα και με χίλιους δυο τρόπους κατάφεραν να πάνε στα εκλογικά κέντρα και δυστυχώς σας ψήφισαν ? Γιατί τους πετάτε?
Γιατί βάζετε εισοδηματικά κριτήρια μόνο στους αγρότες? Πιστεύετε δηλαδή οτι οι άνθρωποι που μέχρι σήμερα δέχονται τις φροντίδες μας είναι πλούσιοι? Είναι φοροφυγάδες? Ανήκουν στην μεγάλη παρέα αυτών που "μαζί τα φάγαμε"? Γνωρίζετε άραγε όλοι εσείς οι συνυπογράφοντες αυτή την κατάπτυστη Κ.Υ.Α. (έστω και κατ΄΄ ελάχιστον) τί σημαίνει να ζεις στα ελληνικά χωριά? Στις μικρές επαρχιακές πόλεις? Έχετε άραγε δει ποτέ στη ζωή σας τα σπίτια όπου ζουν αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα τόσο εύκολα καταδικάζετε? Σας προσκαλώ να έρθετε και να σας τα δείξω. Σας έχει περάσει άραγε από το μυαλό τί βάζουν στο τραπέζι τους να φάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάθε μέρα και πώς περνούν οι μήνες και τα χρόνια τους? Σας προσκαλώ να έρθετε και να σας κάνω το τραπέζι. Έχετε άραγε δει ποτέ στην αξιοθρήνητη ζωή σας μάτια γερόντων να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να πιστέψουν οτι τους και μας καταργείτε? Εσείς εκεί στα ζεστά γραφεία και σπίτια σας, αναλογηστήκατε ποτέ οτι ο χειμώνας είναι πολύ βαρύς στην ελληνική ύπαιθρο για όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αγοράσουν ξύλα ή πετρέλαιο για να ζεσταθούν έστω και για λίγο?
Κύριοι/ες συνυπογράφοντες αυτή την εγκληματική Κ.Υ.Α. Έχετε λίγο χρόνο ακόμη μπροστά σας να επανορθώσετε το ΜΕΓΑ έγκλημα που πάτε να διατελέσετε.
Μην γίνεστε οι δολοφόνοι αυτών των Δομών που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε. Μην κρύβεστε πίσω από τους "όρους" της Ε.Ε. Η Ε.Ε. δεν είναι πανάκεια.
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ή ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ

Κύροι/ες συνυπογράφοντες αυτή την κατάπτυστη Κ.Υ.Α. Έχει "πάρει" ποτέ το αυτί σας τί έχουμε περάσει εμείς οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών όλα αυτά τα χρόνια? Προφαν...ώς ναι, γιατί διαφορετικά δεν θα λέγατε όλα όσα έχετε πει προεκλογικά για την πορεία αυτών των Δομών και υμών των εργαζομένων! Έχετε αναγάγει το λειτούργημά μας σε εθελοντική και μάλιστα απαξιωτική εθελοντική εργασία. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι ενώ έχουμε προσληφθεί όλοι μέσω Α.Σ.Ε.Π. πριν πολλά χρόνια, κανείς από εσάς δεν ενδιαφέρθηκε, δεν έσκυψε, δεν έλαβε ποτέ υπ΄ όψιν του τα αιτήματά μας. Χρόνια τώρα παλεύουμε για το δεδομένο και το αυτονόητο. Χρόνια τώρα σας "στέλνουμε" τις κραυγές αγωνίας μας. Χρόνια τώρα μας απαξιώνετε. Μας έχετε πείσει οτι η πολιτική βούληση υπάρχει μόνο όταν είσαστε στην αντιπολίτευση. Τα 80 - 90 εκατομμύρια € του ετήσιου συνολικού λειτουργικού κόστους των Δομών μας, φαίνεται οτι είναι αστρονομικό ποσό για εσάς και των προϋπολογισμών που καταρτίζετε. Φυσικά!
Τα 80 - 90 εκατομμύρια € του ετήσιου συνολικού λειτουργικού κόστους των Δομών μας, φαίνεται οτι είναι αστρονομικό ποσό για εσάς και των προϋπολογισμών που καταρτίζετε. Έχετε όμως ποτέ σκεφτεί πώς άραγε ζούμε εμείς οι εργαζόμενοι όντας απλήρωτοι επί πολλούς μήνες? Τον κ. ¨ΤΕΙΡΕΣΙΑ" φυσικά και τον γνωρίζετε. Τό ίδιο και εμείς!!! Ξέρετε γιατί? Γιατί παίρνουμε δάνεια από τις Τράπεζες για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις πλέον απαραίτητες ανάγκες μας! Και το πιο άσχημο απ΄ όλα ξέρετε ποιό είναι κύριοι και κυρίες συνυπογράφοντες αυτής της κατάπτυστης Κ.Υ.Α.? Είναι ότι κάθε φορά που μιλάμε με τους συνεργάτες σας και τους ρωτάμε πότε θα δεήσετε να καταβάλλετε τα δεδουλευμένα μας, οι συνάδελφοί σας κάνουν τάχα ότι δεν γνωρίζουν πως είμαστε απλήρωτοι. Αλλοίμονο! Διαφορετικά πώς θα ήταν συνεργάτες σας! Σωστά!!! Τις Δομές αυτές τις χτίσαμε πετραδάκι, πετραδάκι εμείς οι εργαζόμενοι. Δεν θα σας αφήσουμε να τις γκρεμίσετε.
Εάν έχει την τύχη το κείμενό μου να το διαβάσετε, σίγουρα θα σας έχει κουράσει. Το καταλαβαίνω. Θα ήθελα μόνο να πω ως τελευταίο το εξής: Την κάρτα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έχω και πέρυσι από το υστέρημά μου πλήρωσα στο κόμμα για να την πάρω, θέλω να την επιστρέψω προσωπικά σε κάποιον απ΄ όλους εσάς τους συνυπογράφοντες αυτή την εγκληματική Κ.Υ.Α. και να πω ότι ντρέπομαι για όλα όσα έκανα, προσπάθησα, πίστεψα, από μικρή έως και πριν λίγο καιρό για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ντρέπομαι!
Καλημέρα σας.
Κουμανόβαλη Δήμητρα
Κοινωνική Λειτουργός "Βοήθεια στο Σπίτι"
Δήμος Εμμανουήλ Παππά
Ν. Σερρών
Τηλ 23210 - 73111 & 6932 472765

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.