!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πειραιάς: Δωρεάν φάρμακα από τη «Βοήθεια στο Σπίτι»


Δωρεάν φαρμακευτικό υλικό για τους ηλικιωμένους που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προσέφερε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά.


O Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνο Κούβαρη για την προσφορά του και τόνισε πως η φροντίδα των ατόμων της τρίτης ηλικίας αποτελεί υποχρέωση και βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει αναλάβει ήδη σχετικές πρωτοβουλίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η αναβάθμιση του θεσμού των ΚΑΠΗ.

Ήδη, ο Δήμος σε συνεργασία με τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο της πόλης, προωθεί πρόγραμμα δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τα οικονομικά ασθενέστερα μέλη των ΚΑΠΗ και τους άπορους ηλικιωμένους Δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.