!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Απολύσεις εργαζομένων αορίστου χρόνου


Παρασκευή 04 Μαρτίου 2011
kaminis3
Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης Αθήνα 9.84 για την απόλυση 20 εργαζομένων αορίστου χρόνου. Πρόκειται για τις πρώτες απολύσεις εργαζομένων αορίστου χρόνου στην ιστορία της Ελλάδας που ανοίγουν βέβαια το δρόμο για τη συνέχεια και για εκατοντάδες Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου και των Δήμων.
Την ίδια στιγμή ο κ. Ραγκούσης επιμένει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση στο δημόσιο με προχθεσινή του δήλωση.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος κ. Καμίνης σε συνέντευξη τύπου στον «9,84» εργαζόντουσαν έως προχθές 384 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 260 ήταν δημοσιογράφοι. Το κόστος μισθοδοσίας για το σταθμό ανέρχεται σε περίπου 9 εκατ. ευρώ ετησίως και τα έσοδα στις 400.000 ευρώ ετησίως. Η επιχορήγηση του σταθμού πέρσι έφτασε περίπου τα 15,5 εκατ. Ενώ φέτος ο Δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει σε επιδότηση του σταθμού υψηλότερη από τα 5 εκατ.
Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε, επειδή όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης το αμφισβήτησε, και στην περίπτωση ενός εργαζομένου ο οποίος δεν έκανε εκπομπή τα τελευταία χρόνια και ζούσε εκτός Αθηνών σε κάποιο νησί και είχε μικτές αποδοχές 5.782 ευρώ. «Το όνομά του είναι στη διάθεση του κ. Κακλαμάνη, εάν θέλει να μάθει ποιος είναι να τον πληροφορήσω» είπε ο κ. Καμίνης.
Τέλος ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι ενα μέρος του ελλείμματος θα καλυφθεί με απολύσεις και ένα άλλο μέρος με την αλλαγή της φυισογνωμίας του σταθμού
Ο σταθμός στρέφεται και σε μία κατεύθυνση δημιουργική να αναζητήσει έσοδα, με κύρια κατεύθυνση προγράμματα από το ΕΣΠΑ, απ’ τη δια βίου μάθηση, εθελοντισμό, προγράμματα κοινωνικού αποκλεισμού και ήδη εξετάζεται η δυνατότητα δημιουργίας ενός εργαστηρίου σπουδών ραδιοφωνίας στον «9,84» για τεχνικούς, ηχολήπτες, παραγωγή εκπομπών, με αποδέκτες αυτών των μαθημάτων φοιτητές και ανέργους.
Σε πολλές λοιπόν δημοτικές επιχειρήσεις, οι απολύσεις δεν θα οφείλονται μόνο στις οικονομικές αδυναμίες αλλά και στις διοικητικές αδυναμίες των δημοτικών αρχών.

Πηγή: ΟΤΑ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.