!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Υποσχέσεις και χαμόγελα από την Κατσέλη στις Σέρρες



Με την παρουσίαση των προγραμμάτων δράσης του υπουργείου Εργασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (24/3) η πρώτη μέρα της επίσκεψης της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκας Κατσέλη στις Σέρρες.
Στην ομιλία της σε πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου η υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε σε τρία τοπικά ολοκληρωμένα προγράμματα στήριξης απασχόλησης, την κοινωνική εργασία, την κοινωνική οικονομία και την κοινωνική επιχειρηματικότητα στο νομό Σερρών.
«Σκοπός μας είναι η ένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας, όπου με μία σειρά στοχευμένων προγραμμάτων θα περάσουμε από την επιδότηση ανεργίας στην επιδότηση εργασίας. Θέλουμε να βάλουμε τον κόσμο στη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά η κ. Λούκα Κατσέλη.
Νωρίτερα η υπουργός εργασίας επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο του νομού, όπου ενημερώθηκε για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στις Σέρρες, καθώς και τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Εκεί την περίμεναν εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Δομές, οι οποίοι κρατώντας πανό που ανέφερε «Κάτω τα χέρια από τις "Κοινωνικές Δομές» και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα του υπουργείου εργασίας.
Η υπουργός Εργασίας συνομίλησε με τους εργαζόμενους, εξηγώντας τους πως το συνολικό πρόγραμμα για το 2011 στις Κοινωνικές πρόνοιες θα πληρωθεί από συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους. «Οι συμβάσεις θα σταματούσαν αν δεν διασφαλίζαμε την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το πρόγραμμα των Κοινωνικών δομών με συγκεκριμένα κριτήρια» επεσήμανε η κ. Κατσέλη, ενώ πρόσθεσε ότι «το πρόγραμμα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και το 2011». Οι εργαζόμενοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις δηλώσεις της υπουργού και τόνισαν ότι αν δεν λάβουν εγγράφως τις διαβεβαιώσεις της υπουργού θα προβούν πολύ σύντομα σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Η διήμερη επίσκεψη της υπουργού στις Σέρρες, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με την παρουσία της στις επετειακές εκδηλώσεις για την εορτή της 25ης Μαρτίου.

πηγή: i serres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.