!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αυτα γραφτηκαν σημερα το βραδυ επειτα απο την εκπομπη Ζουγκλα που εκαναν αναφορα στα Βοηθεια στο σπιτι

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010


Κυριε Τριανταφυλλοπουλε,

Οσο σεβομαι το προσωπο σας και το εργο σας σαν δημοσιογραφος τοσο εχω αηδιασει τοση ωρα για τον κυριο που εχετε στο σημερινο πανελ, Πεμπτη 15 Οκτωβριου 2010, του οποιου το ονομα δε θυμαμαι αλλα μονο την βουλευτικη του ιδιότητα καθως και την ιατρικη του επισης και ο οποιος μας μιλαει για 6000 ευρω βουλευτικη αποζημιωση και ο οποιος μας εχει αφησει αφωνους σαν εργαζομενους στα προγραμματα βοηθεια στο σπιτι λεγοντας οτι το να ψωνιζεις δυο πραγματα σε μια γιαγια δεν ειναι κατι σημαντικο και οτι ουσιαστικα δεν βοηθουνται πολλα κατακεκλιμμενα ατομα. Εαν αυτο ειναι το δειγμα γραφης του σαν βουλευτης και σαν ανθρωπος μεγαλης ηλικιας και ο ιδιος του, ειναι ντροπη του και να ξερει οτι δυστυχως τζαμπα τον πληρωνουμε και οτι τα 6000 ευρω του ειναι απο τις περικοπες στη συνταξη καθε γιαγιας  και του καθε εργαζομενου στα προγραμματα αυτα  των οποιων ο μισθος δεν ειναι πανω απο 800 ευρω αν και εχουμε σπουδασει, πολλοι εχουμε μεταπτυχιακα και πολυετιες και αυτη την εργασιακη δεκαετη ομηρια στην πλατη μας. Επισης, ως γιατρος να μας πει αν γνωριζει τι σημαινει να ερχεσαι σε καθημερινη επαφη με την ψυχικη νοσο, με την οικονομικη εξαθλιωση, με την αγνοια των ανθρωπων της υπαιθρου για τα δικαιωματα και για τα επιδοματα τα οποια αυτος παιρνει γιατι ειναι μεσα στα πραγματα, ενω αλλοι δεν ειχαν την τυχη να γνωριζουν, επισης το πως ειναι να εισαι 9-10-12 και παραπανω μηνες απληρωτος αλλα να πας στη δουλεια με δικα σου εξοδα, πολλες φορες να γυρνας με το δικο σου αυτοκινητο γιατι ο δημος δεν προνοησε να παρει ενα, να τρεχεις απογευματα, σαββατα, κυριακες αν σε χρεαστουν γιατι καποιος αρρωστησε, να ακους τον ανθρωπινο πονο, να σηκωνεις βαρη (ναι σε κατακεκλιμμενους) και να αποκτας προβληματα στη μεση, να σκεφτεσαι καθε μερα οτι ισως να σταματησεις στο τελος του χρονου τη δουλεια αλλα παρολαυτα να πηγαινεις στη δουλεια με χαμογελο, να πηγαινεις στη δουλεια με χιονια, με βροχες, ομιχλες, να λες καλημερα και να καθεσαι ακομα και αν το δωματιο μυριζει ανθρωπινες απεκκρισεις (γιατι δεν θελεις να κακοκαρδισεις την κ.ταδε), να μη λες οχι σε ατομα και σε δουλειες που μπορεις να αποφυγεις (γιατι ο δημαρχος θα τηλεφωνησει απο πισω), να πηγαινεις σε τρωγλες με ποντικια, βρωμιες και αλλα πολλα και να γινονται κατοικιες με πολυ προσωπικη εργασια και αλλα παρα μα παρα πολλα. Σημερα το πρωι της Πεμπτης 14 Οκτωβριου συμμετειχαμε στο συλλαλητηριο των Προγραμματων Βοηθεια στο σπιτι Μακεδονιας Θρακης. Εβλεπες νεα ατομα 25-27 30 ετων και λιγο παραπανω με σπιθες στα ματια, που δε φοβουνται τη δουλεια αλλα που μπορει να τους τη στερησουν ορισμενοι και ας πληρωνομαστε ανα 2-3 μηνες και ας περνουμε μονο 700 η 800 ευρω. Ειναι ΝΤΡΟΠΗ για τον κυριο να ειναι βουλευτης και ιατρος (με τους οποιους γιατρους εμεις συνεργαζομαστε και συμπασχουν μαζι μας) και θα σας παρακαλουσα να του πειτε απο μια αγανακτισμενη κοινωνικη λειτουργο οτι του ευχομαι να πεσει στα χερια μας για να δει τι σημαινει προσφορα και αγαπη για τη δουλεια μας και να μας καταλαβει.
Συγνωμη για το χειμαρρο σκεψεων αλλα ειληκρινα δεν λεω κατι ψευτικο αλλα εικονες απο το οτι ζουμε σε καθημερινη βαση στα πλαισια εργασιας μας.
Αγαπαμε τη δουλεια μας, αφηστε μας να την κανουμε οσο καλυτερα μπορουμε.
 Να ειστε καλα και να μας υποστηριζετε οπως κανετε συνηθως.
Μια αγανακτισμενη κοινωνικη λειτουργος εργαζομενη σε βοηθεια στο σπιτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.