!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ο Αναγνώστης ρωτάει τον βουλευτή Α.Τόλκα.. Αλήθεια τι ακριβώς θα κάνετε σαν βουλευτής αν το πρόγραμμα τελικά κοπεί;


Σχόλιο στην ανάρτηση
Κύριε βουλευτά
κατανοητή η ανάγκη σας να δείξετε ένα "κοινωνικό προφίλ" αλλά δεν τσιμπάμε και δεν ξεχνάμε ότι ότι βάζετε την υπογραφή σας μαζί με τους άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ότι πιο άγριο έχει γνωρίσει η χώρα μας εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια: κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, περικοπές μισθών στον
ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, διάλυση των νοσοκομειών περικοπές συντάξεων, αύξηση του εργάσιμου βίου ίσα με το προσδόκιμο, ζωής ξεπούλημα όλης της χώρας και παράδοσης του μισού Αιγαίου.
Αλήθεια γιατί ζητάτε να μην κοπεί η χρηματοδότηση του προγράμματος; Μήπως κάτι ξέρετε και δεν μας το λέτε; Μήπως επειδή θα κοπεί και θα ρθείτε μετά να πείτε "ότι ορίστε εγώ έκανα ότι μπορούσα"; Και τέλος πάντων αν ειλικρινά ενδιαφέρεστε να μην κοπεί το πρόγραμμα(που δεν το πιστεύω) μπορείτε αντί να το φορτώσετε στους δήμους χωρίς μάλιστα να έχετε εξασφαλίσει την χρηματοδότηση, να πείσετε και τους υπόλοιπους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να το εντάξετε στις δαπάνες του Προυπολογισμού.
Υ.Γ. Αλήθεια τι ακριβώς θα κάνετε σαν βουλευτής αν το πρόγραμμα τελικά κοπεί; Ή αν οι χρήστες του προγράμματος πληρώνουν γιατί οι δήμοι δεν θα έχουν λεφτάνα παρέχουν δωρεάν το πρόγραμμα;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.