!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΣΚ - ΟΤΑ Αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων




Η Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α., με αφορμή την κατάληψη του Δημαρχείου της Αθήνας, τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων και την εξαγγελθείσα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθειας Στο Σπίτι», για 31 Μάρτη και 1 Απρίλη 2011,  εκφράζει την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Σήμερα στην τοπική αυτοδιοίκηση εργάζονται χιλιάδες εργαζόμενοι με διαφόρων ειδών συμβάσεις και σε κρίσιμους τομείς, όπως της καθαριότητας, των βρεφονηπιακών σταθμών, των Κ.Ε.Π., των κοινωνικών προγραμμάτων κλπ, πολλοί από αυτούς για 5-10 χρόνια, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, που η απόλυσή τους θα παραλύσει πολλούς τομείς δραστηριοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η μόνη ρεαλιστική λύση που μπορεί να δοθεί σήμερα, όπου η ανεργία πολλαπλασιάζεται και η κρίση πλήττει της αδύνατες κοινωνικές ομάδες, είναι η μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, η κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων για η κάλυψη όλων των αναγκών των δημοσίων υπηρεσιών και των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω του ΑΣΕΠ.

Μάρτης 2011                                                                                    Α.Σ.Κ.- Ο.Τ.Α.[1]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.