!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Βοήθεια στο Σπίτι Ν. Τρικάλων

Σύλλογος Εργαζομένων Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι Ν. Τρικάλων

voitheiastospitiΑπλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στα Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι, εδώ και αρκετούς μήνες, με όλους τους υπεύθυνους να δηλώνουν αναρμόδιοι. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και  Εργασίας,  ότι τα χρήματα εξασφαλίσθηκαν για το διάστημα από 1/1/2011 έως και την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ και ότι έχει δοθεί σχετική οδηγία στις Περιφέρειες  να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, για την άμεση καταβολή των χρημάτων.
Δυστυχώς όμως για τους εργαζόμενους, αν και η απόφαση ελήφθη στις 6 Απριλίου, δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη και οι εργαζόμενοι καλούνται σε ρόλο ντετέκτιβ, να αναλάβουν οι ίδιοι την διαδικασία  εύρεσης των χρημάτων ,καθώς και  της επίσπευσης των διαδικασιών, ανάμεσα σε Υπουργεία και Περιφέρειες, Δήμους και  Δημοτικές επιχειρήσεις.
Άραγε όλη αυτή η σύγχυση είναι σκόπιμη για να βιώσουμε το δικό μας μαρτύριο, την δική μας ΕΒΔΟΜΑΔΑ  των ΠΑΘΩΝ;;;
Σύλλογος Εργαζομένων Βοήθεια στο σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.