!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ,  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΕΙ Ο ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

  • ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ)
  • ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ)
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
  • ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6986153155 κ. ΤΟΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΗΠΕΙΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.