!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Κλείνουν» τα Τέμπη λόγω εργασιών

Εργασίες εκβραχισμού θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη στην κοιλάδα των Τεμπών.
Για αυτό το λόγο από αύριο στις 06.00 μέχρι μεθαύριο στις 21.00 η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριες διαδρομές. Η ανακοίνωση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγίου Α.Ε», σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε:
«Κατά την αξιολόγηση των ευρημάτων του τακτικού εξαμηνιαίου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στα πρανή της Κοιλάδας των Τεμπών τις προηγούμενες ημέρες, επισημάνθηκε από ειδικούς επιστήμονες ότι η εξέλιξη των γεωλογικών φαινόμενων στην περιοχή δημιούργησε εκ νέου την ανάγκη εκτέλεσης εργασιών εκβραχισμού (ξεσκάρωμα) σε σημείο της κοιλάδας.
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εξασφάλισε άμεσα τη διαθεσιμότητα των ειδικών Ελβετών αναρριχητών οι οποίοι και θα εκτελέσουν τις εργασίες. Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών η κυκλοφορία θα διακοπεί στην κοιλάδα των Τεμπών από την Τετάρτη 27/4/2011 και ώρα 06:00 έως την Πέμπτη 28/4/2011 και ώρα 21:00.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του παραπάνω τμήματος καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.