!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το «Βοήθεια στο Σπίτι»


Το συνολικό κόστος του προγράμματος αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ

Οι διαδικασίες χρηματοδότησης και εκταμίευσης όλων των πόρων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για το 2011 συμφωνήθηκαν σήμερα στη διάρκεια συνάντησης της υπουργού Εργασίας, Λ. Κατσέλη, με τους συναρμόδιους υφυπουργούς Γ. Ντόλιο και Π. Ρήγα.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε να στείλει άμεσα το υπουργείο Εσωτερικών, στα περιφερειακά ταμεία, επιστολή που θα τους ζητά να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να υποβάλουν όλα τα παραστατικά, προκειμένου να αρχίσει η ροή πληρωμής του προγράμματος.

Οι εθνικοί πόροι για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έρχονται να συμπληρώσουν την κοινοτική συγχρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.Οι πληρωμές από τους συγχρηματοδοτούμενους πόρους προς τους δικαιούχους του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό.

Ήδη σχετική προκήρυξη έχει δημοσιευτεί από τις αρχές του έτους, ενώ σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης υποβάλλονται προτάσεις από τις δομές.

Συνολικά υπολογίζεται πως οι εξυπηρετούμενοι κατά το έτος 2011 θα ξεπεράσουν τις 60.000, ενώ το συνολικό κόστος θα αγγίξει τα 100 εκ. ευρώ (εθνικό και συγχρηματοδοτούμενο σκέλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.