!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Απάντηση για το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι"



Θα ήθελα να απαντήσω στο κύριο/κυρία που ανέβασε αυτο το κείμενο στο ίντερνετ οτι δυστυχώς απο τα λεγόμενα του δεν εχει ιδέα για τις υπηρεσίες του προγράμματος... στους ηλικιωμενους και οτι τα λεφτα δεν αντικαθιστουν τις αξιες μας ως ανθρωποι και ως εργαζομενοι που εχουμε φτυσει αιμα για να απολαμβανουν οι ηλικιωμενοι τις υπηρεσιες μας,επισης οτι εμεις διεκδικουμε το δικαιωμα στην αξιοπρεπεια για ολους μας (εργαζομενους-ηλικιωμενους),κατι που δυστυχως δεν φαινεται να διαθετετε..ξεστραβωθειτε διαβαζοντας πρωτα ο,τι εχει σχεση με τα "βοηθεια στο σπιτι" ,ενημερωθειτε σωστα και απο πολλες και διαφορετικες πηγες και μετα αποκτηστε γνωμη και αποψη αγαπητε..και επισης να συμπληρωσω οτι η εμπειρια μας εχει δειξει οτι κατι τετοιοι "κυριοι" που υποστηριζουν τετοιες αποψεις και κραζουν τα "προγραμματα",δυστυχως η ζωη τους τα φερνει ετσι και μετα ερχονται αυτοι και μας χτυπανε τη πορτα του προγραμματος για βοηθεια..ελπιζω να μη μας χρειαστειτε ποτε και να συνεχισουμε να ειμαστε απαραιτητοι σε ενθρωπους που πραγματικα εχουν αναγκη και αναγνωριζουν την βοηθεια του προγραμματος..αυτο μας αρκει.

Αναγνώστης


 

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Σχετικά με τη "Βοήθεια στο Σπίτι"


Για αυτούς που δηθεν κόπτονται για το κοινωνικο κρατος αλλα τυγχανει να είναι και απασχολουμενοι εδω και χρονια οι ιδιοι!!!
Για αυτους δεν ισχυουν τα 24/μηνα του δημοσιου αλλα επιζητουν μονιμοποιηση! Ηθελα να ρωτησω τι ειναι πιο επωφελες για εναν ανημπορο ηλικιωμενο? Η αυξηση της πενιχρης συνταξης του ωστε να μπορει να αντεπεξελθει στο συνολο σχεδον των αναγκων του?? Η να πηγαινει καποιος στο σπιτι του (καθε ποτε αραγε)να του μετραει την πι! Εση η το ζαχαρο!!! (υπαρχουν συσκευες ευκολοχρηστες πλεον αλλα χρειαζονται χρηματα να τις αγορασει κανεις) που ετσι και αλλιως λογω της μιζεριας θα ειναι προβληματικα!!! Μηπως τα χρηματα που διδονται για την βοηθεια στο σπιτι θα επρεπε να δινονται στους ηλικιωμενους ως επιδομα ωστε να ενισχυθει το εισοδημα τους και το επιπεδο διαβιωσης τους αλλα πανω απο ολα η ψυχολογια τους!!! Σε αυτους του δυσκολους καιρους πρεπει να υπολογιζουμε σωστα τα χρηματα που ξοδευονται απο το κρατος η απο οπου προερχονται (εσπα) ωστε να πηγαινουν πραγματικα και απευθειας στους εχοντες αναγκη!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.