!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                           ΚΑΣΤΟΡΙΑ,26/04/2011
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                           Αρ. Πρωτ. 216
Πληροφορίες: 2467029214, 2467023643,2341026777



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ"

Όσοι ενδειαφέρονται και είναι: 
  1. Άτομα εγγεγραμμένα στον ΟΑΕΔ
  2. Εργαζόμενα άτομα τα οποία αναγνωρισμένα είναι επαπειλούμενα με ανεργία.
  3. Ασφαλισμένα άτομα στον ΟΓΑ που δε διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως 5000 ευρώ για το οικονομικό έτος 2010, μπορούν να συμμετάσχουν ως ωφελούμενοι για την παροχή υπηρεσιών κατ΄οικον σε ηλικιωμένα άτομα και ΑΜΕΑ του συγγενικου τους περιβάλλοντος. (Εξυπηρετούμενοι).
Δικαιολογητικά συμμετοχής:

Όλοι οι ωφελούμενοι και εξυπηρετούμενοι, μαζί με την "Αίτηση συμμετοχής - Δήλωσή τους", θα υποβάλλουν, πρωτότυπα ή σε αντίγραφα επικυρωμένα τα εξής δικαιολογητικά:
  • Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2010.
  • Εάν οι ωφελούμενοι ή οι εξυπηρετούμενοι ανήκουν στην ομάδα των ΑμεΑ ή είναι άτομα που ανήκουν σε οικογένειες με μέλος ΑμεΑ απαιτείται Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής όπου θα αναγράφεται το ποσοστό αναπηρίας.


Α. Επιπλέον εάν οιωφελούμενοι είναι άνεργοι απαιτείται:

α) Αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ μέχρι 18/05/2011 ή 
β) Αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του ΟΑΕΔ, εάν οι ωφελούμενοι λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή 
γ) Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ αν ήταν επιδοτούμενοι άνεργοι και συμμετέχουν σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης (STAGE,- Ν.Ε.Ε,- Ν.Θ.Ε.,- προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτησης ή πρόγραμμα επιχορήγησης)



Β. Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ:

Εάν οι ωφελούμενοι είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως 5000 ευρώ για το οικονομικό έτος 2010, θα προσκομίζουν βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ και θα καταχωρηθούν σε ειδική κατάσταση - Λίστα συμμετοχής στην δράση.

                              Η Πρόεδρος                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ειρήνη Γεωργοσοπούλου - Μισκία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.