!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Διώξτε 100.000 δημοσίους υπαλλήλους»



Αυστηρή εντολή από την τρόικα

Απολύσεις άνω των 100.000 υπαλλήλων του Δημοσίου και «λουκέτο» σε νοσοκομεία και σχολεία ζητεί – εμμέσως ...πλην σαφώς – η τρόικα ως μέτρα άμεσης απόδοσης, τα οποία θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας.

Το ζήτημα τέθηκε από τους εκπροσώπους της τρόικας στους υπουργούς της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχαν μέσα στην εβδομάδας, στο πλαίσιο του τακτικού ελέγχου της προόδου της ελληνικής οικονομίας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News, η τρόικα ζήτησε χαρακτηριστικά τον περιορισμό – μια κι έξω – κατά 20%-25% των πρωτογενών δαπανών (πλην τόκων και χρεολυσίων) του Προϋπολογισμού, κάτι που ισοδυναμεί με περικοπή δαπανών ύψους 10,5-13,2 δισ. ευρώ.

Πιθανή υιοθέτηση της πρότασης για περιορισμό δαπανών σημαίνει αυτόματα ότι θα βρεθούν εκτός Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, πάνω από 100.000 εργαζόμενοι και όχι μόνο όσοι έχουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Οι εκπρόσωποι της τρόικας φαίνεται πως αμφισβητούν τις προτεινόμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης σε θέματα όπως η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή, αλλά και η περιστολή των δαπανών σε υγεία και ασφάλιση.
 
Πηγη:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.