!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας με εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».



Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ Βασίλη Τσιάκο, επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, έθεσαν υπ όψη του αντιπεριφερειάρχη, το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τις πληρωμές της μισθοδοσίας τους.
Όπως ανέφεραν παραμένουν απλήρωτοι για όλο το 2010, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν οξύτατο οικονομικό πρόβλημα. Παράλληλα από το ΙΚΑ τους έχουν επιβληθεί υψηλά πρόστιμα για καθυστέρηση της πληρωμής των ασφαλίστρων τους, που όμως ουσιαστικά αδυνατούν να καταβάλουν, αφού και αυτοί δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα που δικαιούνται. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν από τον κ Τσιάκο να παρέμβει προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση γιατί όπως εξήγησαν, ενώ τα χρήματα της μισθοδοσίας τους είναι κατατεθειμένα σε ειδικούς λογαριασμούς, οι ίδιοι δεν μπορούν να τα εισπράξουν, καθώς καθυστερεί η έκδοση των σχετικών ενταλμάτων από την αρμόδια υπηρεσία (Δ.Ι.Σ.Α).
Ο αντιπεριφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι θα επικοινωνήσει με την κ Γερακούδη και τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για να τους μεταφέρει το πρόβλημα των εργαζομένων, ώστε να αντιμετωπιστεί το ταχύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.