!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

«ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!»


Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μαζί με Δ.Ν.Τ και Ε.Ε, σχεδιάζει και υλοποιεί καθημερινά αντιλαϊκά μέτρα. Έτσι τώρα βάζει ταφόπλακα και σε ψήγματα κοινωνικής πρόνοιας όπως στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αφού το καταργεί ουσιαστικά απο 31.12.2011. Είναι υποκρισία και εκφράζει κοινωνική αναλγησία ο ισχυρισμός οτι τέτοια φροντίδα θα δικαιούνται πλέον όσοι στην οικογένειά τους έχουν ...άνεργο, ο οποίος και θα αναλαμβάνει προσωπικά αυτήν την υπόθεση!!!.
Η κυβέρνηση, με αυτόν τον τρόπο, καταδικάζει χιλιάδες ανήμπορους που έχουν ανάγκη βοήθειας και πετάει στην ανεργία όσους εργάζονται στον τομέα αυτό.
Ο Δήμος Πετρούπολης εξυπηρετεί καθημερινά 140 άτομα, κυρίως γερόντους, ΑΜΕΑ και ανθρώπους που ζούν μόνοι τους.
Εμείς, σαν Διοίκηση του Δήμου μαζί με τους εργαζόμενους της πόλης μας, θα αγωνιστούμε ενάντια στην αποδόμηση ακόμα και κάθε ίχνους κοινωνικής πρόνοιας όπως είναι και η "βοήθεια στο σπίτι". Ζητάμε και αυτή η κοινωνική υπηρεσία να παρέχεται απο κατάλληλο προσωπικό, εργαζόμενο με σταθερή σχέση εργασίας, να χρηματοδοτείται απο τον κρατικό προϋπολογισμό και να καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες όλων όσων τη χρειάζονται.
Για αυτούς που υπηρετούν την κερδοφορία του κεφαλαίου η φροντίδα των ανήμπορων και μοναχικών ηλικιωμένων είναι "βάρος".
Για εμάς που αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία που στοχεύει στον άνθρωπο και στην πλήρη ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, η υπόθεση αυτή είναι κοινωνική υποχρέωση και αναφαίρετο δικαίωμα.  
•ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ  - ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ.  
                                                                        

     Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                       ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
                                                                           ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.