!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΣΕΚΦΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                           
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
 ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ      
( ΣΕΚΦΕΟ)                                                             Ηράκλειο 6Μαϊου 2011
 Μπαγκέρη Ειρήνη
Τηλ.6947758664                                                          
                                                           ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
  Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Σύλλογος  με την ΕΕΤΑΑ Αθηνών ,μας διευκρινίσαν τα εξής:
  1. Ωφελούμενοι θεωρούνται ,δικαιούχοι του ΟΓΑ με ατομικό εισόδημα έως 5.000 ευρώ ,το οποίο θα προέρχεται από αγροτικές ασχολίες ,οι οποίοι και παίρνουν βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ ότι έχουν εισέλθει σε ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης.
  2. Αν η κάρτα του ωφελούμενου έχει λήξει και δεν μπορεί να ανανεωθεί, ελέγχουμε αν συμμετέχουν σε ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης (ΕΠΑ),όπως αναφέρει και η πρόσκληση π.χ. πρόγραμμα stage,πρόγραμμα Ν.Θ.Ε. του ΟΑΕΔ κ.τ.λ.
  3. Όπως ξέρουμε ,η ημερομηνία υποβολής της αίτησης των ωφελούμενων είναι 3-18 Μαίου. 2011.Αν η κάρτα ενός ωφελούμενου λήγει στο ενδιάμεσο (π.χ. 10 Μαίου),δεν περιμένουμε να ανανεώσει την κάρτα. Ο ωφελούμενος θεωρείται άνεργος εάν έχει αποσταλεί  ο φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά του και έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου η αίτησή του έως της 10 Μαΐου, που λήγει η κάρτα του.
  4. Η αίτηση δεν θα αλλάξει .Το πεδίο 21 της αίτησης του ωφελούμενου που αφορά τη βεβαίωση για τις ασφαλιστικές εισφορές καταργήθηκε .
  5. Η αίτηση και οι υπεύθυνες δηλώσεις δεν θέλουν πρωτόκολλο, δηλαδή επικύρωση  το γνήσιο της υπογραφής.
  6. Η αίτηση είναι απαραίτητο να αποσταλεί στην ΕΕΤΑΑ ταχυδρομικώς. για να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. Η ηλεκτρονική μορφή δεν είναι υποχρεωτική, είναι όμως καλύτερα να αποσταλεί και έτσι ,ουτοσόστε και καλύτερη επεξεργασία στοιχείων να πραγματοποιηθεί, και καλύτερη οργάνωση να υπάρξει ουτοσόστε να αποφευχθούν τραγικά λάθη.
Εννοείται ότι θα συνεχίσουμε τις πιέσεις , ώστε να υπάρξει και γραπτή ανακοίνωση από την ΕΕΤΑΑ για τις παραπάνω διευκρινίσεις  και οποιεσδήποτε άλλες απορίες υπάρξουν.


Με εκτίμηση

         Η πρόεδρος                                                            Η γραμματέας
    Μπαγκέρη Ειρήνη                                                   Πανούση Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.