!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ατασθαλίες;

 - Πρώτο Θέμα 1 Ιουνίου 2011
Η διαπίστωση πειθαρχικού παραπτώματος στην οικονομική διαχείριση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Δήμου Αγιάσου, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», θα επιχειρηθεί τις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου (640/2011), έχοντας υπόψιν τις διατάξεις του νόμου «Καλλικράτη» του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και του ότι πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος στην Οικονομική Διαχείριση της εταιρείας από τη σύστασή της έως και 31/03/2011 που έληξε η θητεία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, αναθέτει στην υπάλληλο του Δήμου Λέσβου Ασημίνα Μαμουνή, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία θα συνιστάται στην άτυπη συλλογή και καταγραφή στοιχείων, για να διαπιστωθεί η τέλεση πειθαρχικού παραπτώματος στην οικονομική διαχείριση της συγκεκριμένης εταιρείας.
Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα (30-06).
Σύμφωνα με σημείωμα του γεωγραφικού αντιδημάρχου Γεωργ. Βουνάτσου, παρατηρήθηκε έλλειμμα κατά τις παρελθούσες διοικήσεις, που ανέρχεται στο ποσό των 37.681,71 ευρώ. Το ποσό αυτό ήταν αδιάθετο, θα έπρεπε να υπάρχει στο ταμείο της εταιρείας και το οποίο, τόσο ο πρόεδρός της Χρ. Χατζηπαναγιώτης, όσο και ο ταμίας κ. Τσάγαλος, κλήθηκαν να επιστρέψουν, καθώς δεν υπήρχε ως υπόλοιπο.
Για το θέμα είναι ενήμερη και η Διαχειριστική Αρχή. Επισημαίνει ότι το αδιάθετο ποσό θα πρέπει να είναι στο ταμείο, σε διαφορετική περίπτωση η νέα διοίκηση αδυνατεί να προχωρήσει στην υπογραφή για τη συνέχιση του προγράμματος και στην υλοποίηση του σκοπού του.
Τις επόμενες ημέρες, η ορισθείσα υπάλληλος του Δήμου, θα καλέσει τους εμπλεκόμενους διαχειριστές και έχοντες άμεση σχέση με τη διαχείριση της εταιρείας, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να προχωρήσει απρόσκοπτα η λειτουργία του προγράμματος τη νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.