!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στέρεψε η υπομονή των εργαζομένων του προγράμματος ¨βοήθεια στο σπίτι¨

Στέρεψε η υπομονή των εργαζομένων  του προγράμματος ¨βοήθεια στο σπίτι¨ που εργάζονται απλήρωτοι  επί μακρόν, εντούτοις εξακολουθούν να προσφέρουν σημαντική...
  χείρα  βοηθείας σε εκατοντάδες συμπολίτες μας. Σε κλίμα αβεβαιότητας για την είσπραξη των οφειλομένων και αγανάκτησης όσον αφορά τη συνέχιση του ¨βοήθεια στο σπίτι ¨, συνεδρίασαν σήμερα οι εργαζόμενοι του  προγράμματος στο Δήμο  Πύλης ,στα γραφεία της ΚΟΙΔΕΚΑΠ, απέναντι από το Δημαρχείο του Κάλλικρατικού Δήμου. Η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ της πρότασης  να ζητήσουν συνάντηση από το Δήμαρχο κ. Κουφογάζο προκειμένου  να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που θα ξεκινήσουν για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr, έχουν πάντα στο μυαλό τους το παράδειγμα των συναδέλφων τους στην Καλαμπάκα, που αποφάσισαν να στραφούν νομικά κατά του αρμοδίου υπουργείου.

Photos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.