!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΒΣΣ


 Σε ενημέρωση την οποία είχαμε σήμερα με το Υπουργείο Εργασίας και την Δ.Ι.Σ.Α. Περιφέρειας Αττικής σας ενημερώνουμε για ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από τις Δομές που επιλέχθηκαν από την ΕΕΤΑΑ.
Συγκεκριμένα σας   ενημερώνουμε ότι μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να αποσταλεί σχετική εγκύκλιος   που να ρυθμίζει τις διαδικασίες αυτές.

 Προκειμένου να   εξοικονομηθεί πολύτιμος χρόνος, οι Υπηρεσίες σας είναι σκόπιμο ήδη από αύριο   να ενημερώσουν τους φορείς υλοποίησης (ΟΤΑ   και φορείς των ΟΤΑ μόνο)για την συγκέντρωση   και υποβολή των παρακάτω δικαιολογητικών:

-            Εκτίμηση δαπανών   προσωπικού  για το Α εξάμηνο (αυστηρά   και μόνο για το προσωπικό που απασχολείται στα Προγράμματα    και που δεν καλύπτει τις   δαπάνες του από τακτικούς πόρους τους φορέα (π.χ. μόνιμοι σε ΟΤΑ ή σε ΚΑΠΗ ή   σε άλλα ΝΠΔΔ)
-            Συμβάσεις αυτού του   προσωπικού όλων των κατηγοριών  (μισθωτοί, έργου) και την πιο πρόσφατη   μισθολογική κατάσταση για τους μισθωτούς ορισμένου   χρόνου.
-            Υπεύθυνη δήλωση ότι   προσήλθαν στον διαγωνισμό της ΕΕΤΑΑ

-            Λίστα με τα άτομα που   εξυπηρετούν την παρούσα στιγμή (εξυπηρετούμενους) με την ένδειξη σε ξεχωριστή   στήλη (Παρατηρήσεις) αν πρόκειται για μοναχικούς ή επιλέξιμους στο νέο   πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα μίας εκτίμησης των   δύο κατηγοριών εξυπηρετουμένων.

 Τα παραπάνω θα   εξειδικεύονται στην προαναφερόμενη εγκύκλιο του Υπ.   Οικονομίας πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη.

Επισημάνεται σε όλους του συναδέλφους ότι πρέπει να έχουν έτοιμα τα δικαιολογητικά για άμεση  αποστολή των εντολών για εκταμίευση του ποσού.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Α). Συμβάσεις προσωπικού εν ισχύει που αφορούν στο πρόγραμμα (αορίστου και ορισμένου χρόνου, συμβάσεις έργου)
Β). Υπογεγραμμένες μηνιαίες μισθοδωτικές καταστάσεις
Γ). Λίστα ωφελουμένων  που εξυπηρετούνται κατά την χρονική στιγμή της υποβολής απο τον φορέα (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, δ/νση κατοικίας, τηλέφωνο και παρατήρηση ποιοί απο αυτούς έχουν υποβάλει στοιχεία για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και ποιοί είναι μοναχικοί ή «μη επιλέξιμοι» απο την ΕΕΤΑΑ).
Δ). Έγγραφο του νομίμου εκπροσώπου του φορέα στο οποίο να αναφερέται ο αριθμός των εξυπηρετούμενων που  έχουν υποβάλει δικαιολογητικά στην ΕΕΤΑΑ.
Ε). Υπεύθυνη Δήλωση του νομίμου εκπροσώπου στην οποία να αναφέρει:
·        Έχει υποβληθεί πρόταση του φορέα ή του διαδόχου σχήματος αυτού στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ
·        Τα ονοματεπώνυμα των εργαζομένων στις δομές
·        Το χρονικό διάστημα που υλοποιείται το πρόγραμμα, μετά την 31/12/2010, και αν οι υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους παρέχονται απο την Δομή συνεχώς απο 1/1/2010 έως 30/6/2010.
·        στις αποδοχές των εργαζομένων έχουν γίνει όλες οι νόμιμες μειώσεις
·        θα αποσταλλούν όλα τα παραστατικά πληρωμών, για το ποσό που θα καταβληθεί  στην ΔΙΣΑ
·        σε περίπτωση που το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί απο το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ καθώς και απο τους Εθνικούς πόρους είναι μεγαλύτερο απο τις δαπάνες που θα υποβληθούν, τότε ο Φορέας θα επιστρέψει, ως αχρεωστήτων εισπραχθέν, το υπερβάλλον ποσό, μετά την εισήγηση της ΔΙΣΑ.
ΣΤ). Αποφάσεις ή άλλα σχετικά έγγραφα απο τα οποία να προκύπτει ο ορισμός του νομίμου εκπροσώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.