!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στις 22 ΙΟΥΝΙΟΥ του 2011και ώρα 16:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας στο Εργατικό κέντρο Αθήνας ( Γ’ Σεπτεμβρίού 48, 2ος όροφος ) με θέματα:
- Ενημέρωση για τις ενέργειες του Σωματείου μέχρι τώρα – συναντήσεις με Υπουργεία και αρμόδιους φορείς-Αποτελέσματα.
~Βιωσιμότητα του ΒΣΣ. : Ενημέρωση για τις αποφάσεις του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου των ΒΣΣ που συνεδρίασε στις 3/6/2011 στην Αθήνα σχετικά με την βιωσιμότητα των Δομών ΒΣΣ.
-Απόφαση Γενικής Συνέλευσης για δράσεις και κινητοποιήσεις του Σωματείου σε συνεργασία με τα υπόλοιπα Σωματεία Πανελλαδικά . Ψηφίσματα με ανοιχτή ημερομηνία για την υλοποίηση τους.
Όλοι οι συνάδελφοι που δεν έχουν πληρωθεί να ενημερώσουν γραπτώς την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης το χρονικό διάστημα που είναι απλήρωτοι, επίσης αν έχουν περάσει σε ΝΠΔΔ ή παρέμειναν σε κοινωφελή επιχείρηση. Παρακαλούμε το έγγραφο να είναι έτοιμο και να το παραδίδεται στο Δ.Σ του Σωματείου .Επίσης όσοι έχουν κάνει επίσχεση εργασίας να αναφερθεί στο Σωματείο.
Συνάδελφοι, δυστυχώς τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τις επαφές μέχρι τώρα δεν είναι ευχάριστα. Θα πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά για να ανατρέψουμε την εργασιακή μας κατάσταση, αλλιώς 1/1/2012 θα πάμε σπίτια μας. Η παρουσία όλων μας επιβάλλεται δεδομένου ότι τα χρονικά όρια έχουν στενέψει πολύ. Το καλοκαίρι προβλέπεται θερμό και θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή . Γνωρίζουμε ότι μεσολαβούν και διακοπές αλλά δε πρέπει να μας διαφεύγει η εργασία μας.. Το εργασιακό μας μέλλον εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή μας. Ας σταματήσουμε πια να βρίσκουμε δικαιολογίες και να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Επίσης οι συνάδελφοι θα πρέπει να φροντίσουν για την οφειλόμενη συνδρομή τους στο Σωματείο την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης .Το παρόν έγγραφο θα αναρτηθεί και στο blog του Σωματείου που είναι www.vssattikis στο οποίο για όσούς δεν το γνωρίζουν αναρτώνται κατά διαστήματα όλα τα νεότερα που έχουμε ως Σωματείο.( Θα μοιραστούν και εξώδικα με ανοιχτή ημερομηνία )
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΙΖΕΡΑ                                      ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Τηλ. : 6948183161 Τηλ.6944817386

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.