!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΒΣΣ


 

                                                                  

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ  ΚΑΙ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Πληροφορίες:Ρουκουνάκη Θάλεια
Ταχ. Δ/νση : Ικάρου & Στ. Σπανάκη 2
Τ.Κ : 71307,  Ηράκλειο   
Τηλ : 2810-278 609, 278 615
 fax:  2810-278 620


Ηράκλειο  16/06/2011
             
Αρ. Πρωτ : οικ 2672


                 
ΠΡΟΣ :
Πίνακας Αποδεκτών
ΘΕΜΑ: «Δικαιολογητικά για την πληρωμή των δαπανών των προγραμμάτων κατ’ οίκον βοήθειας μέχρι την υπογραφή των νέων συμβάσεων»
ΣΧΕΤ: Η αριθμ. 25634/ΕΥΣ 3472/08.06.2011 Εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

  Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού και προκειμένου να συνεχισθεί η χρηματοδότηση των Δομών από εθνικούς πόρους μέχρι την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων στο πλαίσιο του ΕΠΑΝΑΔ 2007-2013 με δικαιούχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ. , παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αργότερο μέχρι τις 22/06/2011 , τα κάτωθι δικαιολογητικά :

1.    Πίνακες μισθοδοσίας προσωπικού για το Α΄ εξάμηνο (αυστηρά και μόνο για το προσωπικό που απασχολείται στα προγράμματα και που δεν καλύπτει τις δαπάνες του από τακτικούς πόρους του φορέα (π.χ. μόνιμοι σε ΟΤΑ ή σε ΚΑΠΗ ή σε άλλα ΝΠΔΔ)

2.    Συμβάσεις του ανωτέρω προσωπικού όλων των κατηγοριών (μισθωτοί, έργου). Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου πρέπει να έχουν ανανεωθεί από 1/1/2011 και έως την έναρξη του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ.

3.    Υπεύθυνη Δήλωση του νομίμου εκπροσώπου του φορέα που να αναφέρει ότι: α) λειτουργούν το πρόγραμμα /προγράμματα από 1/1/2011 έως και 30/6/2011 χωρίς διακοπή, β) προσήλθαν στο διαγωνισμό της ΕΕΤΑΑ, γ) αναλαμβάνουν την υποχρέωση παροχής υπηρεσιών μέχρι 31.12.2011 σε εξυπηρετούμενους (που υπάρχουν την παρούσα στιγμή) οι οποίοι είναι μη επιλέξιμοι στο νέο πρόγραμμα που υλοποιείται από την ΕΕΤΑΑ.

4.    Υπεύθυνη Δήλωση από το νόμιμο εκπρόσωπο των νέων φορέων υλοποίησης των προγραμμάτων (δήμων, ΝΠΔΔ, κοινωφελών επιχειρήσεων) οι οποίοι ανέλαβαν το πρόγραμμα από προηγούμενο φορέα, στην οποία θα αναφέρεται το χρονικό σημείο κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταφορά, το λόγο για τον οποίο πραγματοποιήθηκε (π.χ. ο προηγούμενος φορέας τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης, συγχώνευση λόγω «Καλλικράτη», ανάληψη προγράμματος από Δήμο, ΝΠΔΔ, κοινωφελή), καθώς και το χρονικό σημείο κατά το οποίο ο νέος φορέας  αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του προγράμματος (κόστη μισθοδοσίας).

5.    Λίστα με τα άτομα (εξυπηρετούμενους) που εξυπηρετούνται κατά την 01.06.2011 από το πρόγραμμα, με την ένδειξη σε ξεχωριστή στήλη (Παρατηρήσεις) αν πρόκειται για επιλέξιμους ή μη  στο νέο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα αριθμητικής εκτίμησης των δύο κατηγοριών εξυπηρετούμενων.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά να προσκομισθούν σε φάκελο Α4 ακολουθώντας την ανωτέρω ταξινόμηση.



Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ




 
 



Συνημμένα :
·         Πίνακας αποδεκτών
Κοινοποίηση :
·         Περιφερειακό Ταμείο
·         Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή
Εσωτ. Διανομή :    
·         Δ/ντης ΔΙΣΑ
·         Τμήμα Α’
& Τμήμα Β’


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.