!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΒΣΣ- ΕΠΥΒ Κ-Μ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΠΥΒ ΚΜ

Ένωση Προσωπικού Υπηρεσιών  Βοήθεια στο σπίτι
Κεντρικής Μακεδονίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28-6-2011 και ώρα 13:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με θέματα:

1) Ενημέρωση για τις αποφάσεις και τις ενέργειες του ΔΣ του Σωματείου μας από την εκλογή του μέχρι σήμερα.

2) Παρουσίαση συμπερασμάτων-αποτελεσμάτων από τις συνομιλίες/τηλεφωνικές επαφές με ΕΕΤΑΑ, Περιφέρεια και άλλους αρμόδιους φορείς ή υπηρεσίες.
3) Αναλυτικές πληροφορίες σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, την βιωσιμότητα και το μέλλον των ΒΣΣ όπως αυτές προέκυψαν από τις συναντήσεις του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου ΒΣΣ με Υπουργεία στην Αθήνα στις 3-6-2011 Συζήτηση για την Συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου που ακολούθησε την ίδια μέρα.

4) Προτάσεις - Σχέδιο Δράσης της Γενικής Συνέλευσης για τις προσεχείς ενέργειές μας, οι οποίες θα συζητηθούν με τα υπόλοιπα σωματεία ώστε να ληφθούν και υλοποιηθούν κοινές αποφάσεις Πανελλαδικά.
Συνάδελφοι, διανύουμε την πιο κρίσιμη χρονικά περίοδο της εργασιακής μας διαδρομής. Η παρουσία του καθενός ξεχωριστά είναι απόλυτα ΧΡΗΣΙΜΗ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Η πρόταση-γνώμη κάθε μέλους μπορεί να προβεί καθοριστική για το μέλλον όλων μας. Ας δείξουμε την ανάλογη και πρέπουσα σοβαρότητα. Ενωμένοι μπορούμε. Μεμονωμένοι απλά προσπαθούμε!

Για το Διοικητικό

             Η Πρόεδρος                               Η Γενική Γραμματέας
         Ιωακειμίδου Ζωή                             Σησιού Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.