!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΕΤΑΑ - "παραβλέψεις κατά την διαλογή των ωφελουμένων"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 16-06- 2011
"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
ΗΠΕΙΡΟΥ
Προς
Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΕΤΑΑ
Νικόλαο Βαφειάδη και Διοικητικό Συμβούλιο

Θέμα: "παραβλέψεις κατά την διαλογή των ωφελουμένων"

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι.
Ως ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΠΕΙΡΟΥ γίναμε αποδέκτες εκατοντάδων παραπόνων σε σχέση με την αξιολόγηση των δικαιολογητικών για την ένταξη των ωφελούμενων στο πρόγραμμα της ΕΕΤΤΑ.
Διαπιστώσαμε και οι ίδιοι ότι έγιναν πολλά λάθη που δεν οφείλονται στους συναδέλφους μας ούτε στα άτομα που κατέθεσαν την αίτηση και τα δικαιολογητικά.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο έλεγχος δεν ήταν επιπόλαιος ή έγινε από προσωπικό που δεν είχε γνώση του αντικειμένου ή λόγο πίεσης του χρόνου για να βγούνε έγκαιρα τα αποτελέσματα χάθηκαν αίτησης και κάποια έγραφα από τους φακέλους.
Δεν εξηγείτε αλλιώς το γεγονός ότι :
α. Συνταξιούχοι του ΟΓΑ 80 ετών να απορρίπτονται με την αιτιολογία ότι είναι κάτω των 60 ετών ενώ σύμφωνα με τους πίνακες σας υπάρχει, αντίγραφο ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ( Ο ΟΓΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 65Ο ΕΤΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ)
β. Είναι δυνατόν από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης να μην προκύπτει η συγγενική σχέση κόρης και μητέρας
γ. Πως είναι δυνατόν ζευγάρι ηλικιωμένων που από τα στοιχεία σας έχει καταθέσει εκκαθαριστικό του 2010 το ΑΦΜ του συζύγου να είναι σωστό και της συζύγου λάθος.
δ. Πως απορρίπτεται ένας ηλικιωμένος που καταθέτει βεβαίωση από την εφορεία ότι δεν υποβάλει φορολογική δήλωση με την αιτιολογία ότι είναι λάθος το ΑΦΜ.
Και άλλα πολλά που θα σας κουράσουμε.
Γίνονται αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στην υπηρεσία σας για διευκρινήσεις.
Μας παραπέμπουν σε δυο υπαλλήλους που σχεδόν πάντα είναι απασχολημένοι ή μας βάζουν στην αναμονή
Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν Τετάρτη 15-06-2011 το βράδυ και πρέπει οι ενστάσεις να είναι την Δευτέρα 20-06-2011 το μεσημέρι στην ΕΕΤΑΑ
Και προκύπτουν τα παρακάτω προβλήματα:
α) Σε ότι έχει σχέση με την εφορία έπρεπε σήμερα να έχει διεκπεραιωθεί μιας και η περισσότερες εφορίες είναι κλειστές για το κοινό τις Παρασκευές.
β) Ο ΟΑΕΔ δεν δίνει πλέον βεβαιώσεις για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ.
γ) Πιστοποιητικά οικογενειακής καταστάσεις για άτομα που είναι εγγεγραμμένα σε άλλους δήμους για να τα παραλάβουμε μεσω ΚΕΠ θα περάσουν 2 εργάσιμες μέρες
Εμείς δεν αμφιβάλουμε ότι μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη και από εμάς αλλά τα δικαιολογητικά έχουν ελεγχθεί παρά πολλές φορές από τους εργαζόμενους κάθε δομής διότι είναι ο μόνος τρόπος να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να πληρωθούμε μέχρι
31-12-11.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.


Εκ του ΔΣ.

         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    ΤΑΜΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ      ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΖΙΟΥ     ΖΑΡΑΒΕΛΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.