!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εργαζόμενες στο "Βοήθεια στο Σπίτι": "Οφείλετε να μας αποπληρώσετε άμεσα!"






Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται εδώ και περίπου 2 εβδομάδες οι εργαζόμενες της δομής "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Αιγιάλειας, καθώς διεκδικούν δεδουλευμένα αρκετών μηνών (σε κάποιες περιπτώσεις 18 μισθούς!) αλλά και ζητώντας σοβαρότητα και υπευθυνότητα στη λειτουργία της δομής, που αφορά στην εξυπηρέτηση εκατοντάδων ανήμπορων συνανθρώπων μας.
Η παρουσία 14 εκ των 15 εργαζομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας την περασμένη Παρασκευή ήταν σημαντική, καθώς στα προ ημερησίας διάταξης θέματα συζητήθηκε και το θέμα του "Βοήθεια στο Σπίτι", χωρίς όμως κάποιο θεαματικό αποτέλεσμα γιατί ακολούθησε η αποχώρηση της δημοτικής παράταξης Καλογερόπουλου.

Η ανακοίνωση των 14 από τις 15 εργαζόμενες (τονίζεται στην υπογραφή και οφείλουμε κι εμείς να το σημειώσουμε) είναι δηκτική και προς το επίπεδο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από τους αρμοδίους, καθώς όπως αναφέρουν "έκπληκτες παρακολουθήσαμε, αντί για προτάσεις και λύσεις στο πρόβλημα της καταβολής των μισθών μας, να μας λένε πως δεν εργαζόμαστε και δεν κάναμε τίποτα όταν ήμασταν στις δουλειές μας και να μας προτρέπουν να επιστρέψουμε στην εργασία μας και μετά θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπο πληρωμής του ΙΚΑ".
Συνεχίζει, λοιπόν, η σχετική ανακοίνωση: "Επειδή για το ουσιαστικό πρόβλημα των εργαζομένων δεν δόθηκε σαφής απάντηση, έχουμε να πούμε το εξής: ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ μας είναι η ΔΕΠΑΠΠ, άρα οφείλει να μας ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΜΕΣΑ και κατόπιν να επιστρέψουμε στις εργασίες μας και να συνεχίσουμε την παροχή υπηρεσιών. Δεν μας ενδιαφέρει πότε θα έρθει η χρηματοδότηση. Γι' αυτό πρέπει να ενδιαφερθεί ο εργοδότης, αν θέλει να έρθουν χρήματα στο ταμείο του. Όσον αφορά την αντιπαράθεση των παρατάξεων ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. Ο καθένας από την πλευρά του ας αναζητήσει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Εμείς εργαζόμαστε για να ζήσουμε και θέλουμε να βρεθεί λύση. Όσον αφορά το αν δουλεύαμε ή όχι, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν δεν έχουμε πληρωθεί, θα το βεβαιώσουν οι εξυπηρετούμενοι του προγράμματος που αποτελούμε για αυτούς κι αυτοί για εμάς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: http//www.filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.