!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 4000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ 100.000 ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑμεΑ

4000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ 100.000 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ:

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ "ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

Η κυβέρνηση μέσα στη λογική του "κλείνω - ξεπουλάω - απολύω", ετοιμάζεται να σταματήσει τα Προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι". Με επιχειρήματα όπως "βλέπετε σε τι κρίση ζούμε" και "τα έχουμε υπογράψει στο μεσοπρόθεσμο", προχωράει στην απόλυση 4000 εργαζόμενων. 4000 εργαζόμενων που με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και προσωπικές στερήσεις, φτιάξαμε τα Προγράμματα από το μηδέν και εξυπηρετούμε πάνω από 100.000 συμπολίτες μας. 
Συγκεκριμένα: μετά από ένα εξάμηνο χρηματοδότησης μέσω  ΕΣΠΑ, ο υπουργός Εσωτερικών κος Καστανίδης μας δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να ανανεώσουμε τις συμβάσεις μας για το 2012". Με δύο λόγια: "απολυόμαστε". Μας πρότεινε ότι "κάποιοι μπορούν να συνεχίσουν, μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας", δηλαδή για 5 μήνες και 625 Ευρώ!
Τα σωματεία αμέσως απάντησαν: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η οργάνωση των αγώνων μας.
Δε συζητάμε την εξευτελιστική "Πρόταση", αλλά παλεύουμε για να αλλάξει αυτή η πολιτική της αδιαφορίας. Σήμερα τίποτα δε μετράει για τον υπουργό: ούτε ότι είμαστε όλοι μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Ούτε ότι είμαστε χαμηλόμισθοι και απλήρωτοι για μήνες. Ούτε ότι θα διαλύσει μία από τις καλύτερες κοινωνικές υπηρεσίες. Ούτε η ανεργία για μας, ούτε η εγκατάλειψη των ηλικιωμένων και ΑμεΑ που εξυπηρετούμε. Το μόνο που τους νοιάζει είναι, οι πιέσεις της Τρόικα, των τραπεζιτών κι όλων αυτών που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Με συνελεύσεις που αποφασίζουν απεργίες διαρκείας. Με διαδηλώσεις και καταλήψεις. Με συντονισμό με όλες τις Δομές που αντιστέκονται στη διάλυση. Όλοι μαζί στις κινητοποιήσεις να φωνάξουμε:

ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ
ΤΑ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ


ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" 
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.