!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΤΟΛΚΑ

Σε προκαθορισμένη συνάντηση που είχε σήμερα η συντονιστική ομάδα του Νομού Ημαθίας με τη σύμβουλο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό κ. Τόλκα Άγγελου στο πολιτικό του γραφείο στη Βέροια, συζητήθηκε εκτός του χρηματικού προβλήματος της ΒσΣ (για το οποίο όπως μας είπε για την καθυστέρηση των χρημάτων ευθύνεται μόνο η Περιφέρεια) και το μέλλον των εργαζομένων της  ΒσΣ το 2012.
Μας είπε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας, ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουν εξασφαλιστεί οι Εθνικοί πόροι για τη συνέχιση για το 2012, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ σε αυτό. Είπαμε ότι υπάρχει δέσμευση της χώρας μας από την ΕΕ να συνεχίσει της ΒσΣ με τους ίδιους εργαζόμενους μετά το πέρας της Ευρωπαϊκής επιδότησης, πράγμα το οποίο μας το απέκλεισε.
Προτείναμε να γίνει νομοθετική ρύθμιση για μας όπως έγινε με τους πυροσβέστες, τα ΚΕΠ κλπ, και η απάντηση που πήραμε ήταν ότι αυτό έγινε παλιά και τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα, είπαμε ότι η ρύθμιση των πυροσβεστών έγινε στο ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή πέρυσι όταν και εμείς ήμασταν πάλι ξεκρέμαστοι και περιμέναμε να δοθεί η ίδια λύση και για μας από την πολιτεία γιατί είμαστε μέσω ΑΣΕΠ, καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ότι θα γίνει ανακύκλωση ανέργων, ότι θα βρεθούν στο δρόμο 4.500 εργαζόμενοι στην πλειοψηφία τους γυναίκες..κλπ. κλπ. κλπ.. Δεν ζητήσαμε να γίνει μονιμοποίηση αλλά να κάνουν τη νομοθετική ρύθμιση για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εμείς οι ίδιοι με συμβάσεις μέχρις ότου βρεθεί λύση και για μας.
Είπε ότι έχουμε απόλυτο δίκιο, ότι είναι άδικο αυτό που συμβαίνει με μας, ότι η πολιτεία έπρεπε να είχε μεριμνήσει πριν χρόνια για μας.. αλλά δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει δύσκολο  να συνεχίσουμε οι ίδιοι εργαζόμενοι το 2012.
Με λίγα λόγια έχουμε δίκιο..μας συμμερίζονται απόλυτα αλλά... μας απέκλεισε τελείως το ενδεχόμενο της νομοθετικής ρύθμισης. Με την εξέλιξη αυτή δυσανασχετίσαμε και είπαμε ότι "απλά δεν θέλετε να το κάνετε, γιατί αν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν.........." πράγμα το οποίο αρνήθηκε.
Της επιδόθηκε υπόμνημα διαμαρτυρίας για να το μεταφέρει στον Υφυπουργό και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.