!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΗΣΑΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" της Ημαθίας και χθες μετά την πορεία τους από το πάρκο της Εληάς μέχρι την πλατεία Ωρολογίου, επισκέφθηκαν το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και του επέδωσαν ψήφισμα, ζητώντας τη συμπαράστασή του.
Ο κ. Καραπαναγιωτίδης δήλωσε απόλυτα αλληλέγγυος στα προβλήματα των εργαζομένων και στο ευαίσθητο αντικείμενο της δουλειάς τους που έχει να κάνει με τη φροντίδα ηλικιωμένων.

Ωστόσο ο Αντιπεριφερειάρχης δεν φάνηκε αισιόδοξος αφού όπως είπε η χώρα βιώνει μία περίοδο όπου δεν υπάρχει λογική, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και ότι είναι το πιο άπονο κράτος που έχει δει ποτέ. Ο Αντιπεριφερειάρχης υποστήριξε ότι ότι το πρόγραμμα πρέπει να συνεχιστεί και μάλιστα με τους ίδιους εργαζόμενους που έχουν ήδη δεθεί και συναισθηματικά με τους ηλικιωμένους τους οποίους φροντίζουν τόσα χρόνια και υποσχέθηκε στους εργαζόμενους ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα προωθήσουν και θα διεκδικήσουν τα αιτήματα των εργαζομένων παρά τις δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες. Οι εργαζόμενοι επανέλαβαν ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, αφού έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι τα "χρήματα υπάρχουν" αλλά το θέμα είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τους οποίους θέλουν να διώξουν και να κάνουν νέες πεντάμηνες προσλήψεις...

"Σε πέντε μήνες οι ηλικιωμένοι δε θα προλάβουν ούτε να γνωριστούν με τους νέους..." σχολίασε ο αντιπεριφερειάρχης υπογραμμίζοντας το πόσο σημαντικό είναι το θέμα της σχέσης που έχει αναπτυχθεί τόσα χρόνια μεταξύ των ηλικιωμένων και των ανθρώπων που τους φροντίζουν τόσα χρόνια.
Χαρακτηριστική είναι η φράση ενός κοινωνικού λειτουργού που είπε ότι...."δεν χρειάζεται πλέον ούτε το κουδούνι να χτυπήσουμε, αφού μας περιμένουν με ανοιχτή την πόρτα τους...." και μεις θα συμπληρώσουμε... και με ανοιχτή την καρδιά τους κι αυτό είναι το πιο σημαντικό!
Να σημειώσουμε τέλος ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και θα συνεχίσουν να φωνάζουν μέχρι να τους ακούσει κάποιος άνωθεν.



Από την εφημερίδα Λαός Βέροια Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.