!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σε συνέχεια των επαφών τους με τοπικούς φορείς οι εργαζόμενοι της Ημαθίας στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έκαναν χθες συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο Βέροιας και επισκέφθηκαν το γραφείο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Αγγ. Τόλκα καθώς και τα γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών Τάσου Σιδηρόπουλου και Θανάση Γικόνογλου.

Και στους τρεις κατέθεσαν το ψήφισμα με τα αιτήματά τους και ζήτησαν τις υποστηρικτικές υπογραφές των βουλευτών.

Εκ των τριών, συναντήθηκαν μόνο με τον Τάσο Σιδηρόπουλο που βρισκόταν στο γραφείο του και τους δέχτηκε προσωπικά ακούγοντας το πρόβλημα και τα αιτήματά τους (έχουν δημοσιευτεί σε προηγούμενο φύλλο).

Ο Ημαθιώτης βουλευτής δήλωσε σύμφωνος με τις θέσεις των εργαζομένων τονίζοντας ότι «πρέπει να διεκδικήσουμε να παραμείνει ζωντανό το πρόγραμμα γιατί έχει μεγάλη κοινωνική προσφορά και σίγουρα ο στόχος μας είναι να αξιοποιηθεί το υπάρχον δυναμικό, που ήδη εργάζεται και έχει την εμπειρία να συνεχίσει αυτή την προνοιακή δομή».

Και οι δύο πλευρές, όπως είπε, θα βρίσκονται σε αναμονή της Υπουργικής πρότασης και επ’ αυτής θα τοποθετηθούν, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι βουλευτές.

Σήμερα πάντως οι εργαζόμενοι μεταφέρουν τις κινητοποιήσεις τους στην Αλεξάνδρεια.
 
Από την εφημερίδα Λαός Βέροια Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.