!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ


Oι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ μετά τις κινητοποιήσεις που έκαναν στη Βέροια βρίσκονται σήμερα στην Αλεξάνδρεια, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο και μοιράζουν ενημερωτικό υλικό στους πολίτες.
Τα αιτήματά τους είναι να μην τους μεταχειριστεί το...

 κράτος και η Κυβέρνηση ως ανακυκλώσιμους εργαζόμενους όταν έχουν ήδη δέκα χρόνια στο πρόγραμμα αφού η απόφαση του Υπουργείου είναι να συνεχίσει το πρόγραμμα κουτσουρεμένο με νέους εργαζόμενους. Γεγονός που σημαίνει ότι οι νυν εργαζόμενοι θα βρεθούν χωρίς δουλειά οι περισσότεροι και αυτό είναι κατ΄ αρχήν άδικο.
Χτες αντιπροσωπεία των εργαζομένων επισκέφθηκε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τ. Σιδηρόπουλο που του εξέθεσε το πλαίσιο διεκδίκησης και τον άκουσαν να τους λέει ότι η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει την συνέχιση του προγράμματος και γίνεται προσπάθεια να δουλέψουν ορισμένοι εκ των νυν εργαζομένων γεγονός που σημαίνει ότι ένα ποσοστό θα απολυθεί.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δηλώνουν στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι η απόφασή τους είναι να μην επιτρέψουν τη διάσπαση και συνεπώς την υποβάθμιση του προγράμματος αφού λιγότεροι εργαζόμενοι σημαίνει και μικρότερες δυνατότητες και ισχνές υπηρεσίες στους δικαιούχους του προγράμματος.



Αναρτήθηκε από ΧΡΟΝΙΚΑ Αλεξάνρεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.