!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ιωακειμίδου: Δουλεύουν το «Βοήθεια» ή εμάς;



Δηκτική είναι, με συνέντευξή της στην aftodioikisi.gr, η Ζωή Ιωακειμίδου, μέλος του Συντονιστικού Οργάνου των Σωματείων των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» (Θεσσαλονίκη), αναφορικά με τα αποτελέσματα που είχαν στη συνάντησή τους με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Θανάση Ξηρό, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας τους. «Μας είπαν πως δουλεύουν το πρόγραμμα, αλλά τελικά μήπως δουλεύουν εμάς», λέει χαρακτηριστικά.
Το πλήρες κείμενο της μίνι-συνέντευξης έχει ως εξής:
Συναντηθήκατε πριν από λίγο με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών. Τι σας είπε, κυρία Ιωακειμίδου;
Δε μας είπε κάτι καινούργιο. Είπε ότι αναζητείται τρόπος ώστε με πολιτική βούληση. να παραμείνουμε. Σε ερώτησή μας να μας δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, είπε πως δεν έχει να πει κάτι περισσότερο. Αοριστολογίες δηλαδή.
Είναι αλήθεια πως στο διάδρομο συναντήσατε τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, που πήγαινε σε σύσκεψη για το «Βοήθεια στο Σπίτι». Τι σας είπε;
Μας είπε πως αναζητούν έστω και ένα ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να εξασφαλιστούν οι συμβάσεις και οι θέσεις εργασίας μας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα απολυθούμε.
Πώς το σχολιάζετε το ότι γίνεται τώρα σύσκεψη για το θέμα;
Παρόλο που γνωρίζουν αυτό το πρόβλημα, παρά το ότι η συνάντηση με το υπουργείο Εσωτερικών ήταν προγραμματισμένη, μας είπαν σήμερα πως θα γίνει συνάντηση για να δουν πως θα δουλέψουν το πρόγραμμα. Σήμερα. Τόσους μήνες δεν έχουν κάνει κάτι. Μας είπαν πως δουλεύουν το πρόγραμμα, αλλά τελικά μήπως δουλεύουν εμάς;

αυτοδιοίκηση.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.