!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΥΠΟΥΡΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάντηση θα πραγματοποιθεί την Τρίτη 2/8/2011 μεταξύ των Προεδρίων των Σωματείων και του Υπουργού Εσωτερικών στις 2:30 μ.μ προκειμένου να συζητηθεί η βιοσιμότητα του βσσ από 1/1/2012 και τι πρόκειται να γίνει με τους εργαζόμενους.Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με αρμόδιους του Υπουργείου εργασίας. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν να μας πουν κάτι ουσιαστικό και αληθινό.
 
Αναρτήθηκε από το Σωματείο Αττικής

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ –ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΟΥΝΟ

Είχαμε από καιρό επισημάνει ότι οι νέοι Καλλικρατικοί Δήμοι δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για την εφαρμογή του προγράμματος ‘Βοήθεια στο σπίτι’. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο παλινωδιών με χρονοβόρες διαδικασίες που καμιά σχέση δεν έχουν με τον κοινωνικό ρόλο που θάπρεπε να διαδραματίζουν οι Δήμοι, έρχεται η Κυβέρνηση να διαπιστώσει επιτέλους το μέγα πρόβλημα, που η ίδια με ευθύνη της δημιούργησε. Η Περιφέρεια καλείται να επιλύσει στην πράξη το ζήτημα των προβλημάτων που ήδη συνεχίζονται αμείωτα σε βάρος των ηλικιωμένων, των ΑΜΕΑ, των ανήμπορων κοινωνικών ομάδων αλλα΄ και των εργαζόμενων στα προγράμματα αυτά. Είναι δυνατόν σήμερα Κοινωνικοί Λειτουργοί, νοσηλευτές αλλα΄ και οικογενειακοί βοηθοί να εργάζονται χωρίς εργασιακή διασφάλιση και να επιτελούν ένα πραγματικό λειτούργημα; Η κοινωνία δεν ενδιαφέρεται τίνος αρμοδιότητα είναι η υλοποίηση των προγραμμάτων, αυτό που πρωτίστως την ενδιαφέρει είναι η απρόσκοπτη υλοποίηση των προγραμμάτων και η ουσιαστική βοήθεια στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και στις οικογενειές τους που υποφέρουν. Αρκετά με τα μνημόνια βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα, και όσα σε λιγο έρχονται καιρός να δούμε έμπρακτα την περιφέρεια αν θα ανταποκριθεί έστω και τώρα στα δίκαια αιτήματα των συνανθρώπων μας αλλά και των εργαζομένων στο ‘Βοήθεια στο σπίτι’.   
 
ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΑΧΑΪΑ: Δ. Τριανταφυλλόπουλος για το "Βοήθεια στο Σπίτι"

24.07.11 | 17:23




Για "αρνητικά επακόλουθα της προχειρότητας στην διοικητική μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη", που αποδεικνύεται ότι στήθηκε δίχως την κατάλληλη προετοιμασία των πρώην δήμων, έλλειψη ενημέρωσης και πάνω απ' όλα της ανάλογης προετοιμασίας, με άδικα θύματα δομές και υπαλληλικό προσωπικό των ΟΤΑ", κάνει λόγο, ο Α'  Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Aφορμή της παρέμβασής του είναι η εξ' κατάσταση που παραδειγματικά παρατηρείται σ' έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Πελοποννήσου -το νέο Δήμο Αιγιάλειας - αφού από τις αρχές του 2011, όλες οι εργαζόμενες στο Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", παραμένουν απλήρωτες εν μέσω οικονομικών αδιεξόδων και εργασιακής ασφυξίας.

Ο Αχαιός Πολιτευτής, καταγγέλλει, "προβληματική εκκίνηση του νέου πλαισίου λειτουργίας των νέων δήμων, χωρίς οι προηγούμενοι Δήμαρχοι ν' αντιληφθούν έγκαιρα το τι πρέπει  να πράξουν", με αποτέλεσμα η χρηματοδότηση προγραμμάτων να παραμένει μετέωρη και πολλοί υπάλληλοι να έχουν μπλέξει μεταξύ γραφειοκρατίας και οικονομικής δυστοκίας, προκειμένου να λάβουν τα προς το ζειν  κι ενώ προσφέρουν αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους με ειδικό και ευαίσθητο αντικείμενο.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, αναφερόμενος στις "15" εργαζόμενες στο "Βοήθεια στο Σπίτι" της Αιγιάλειας, τάσσεται αναμφίβολα στο πλευρό των υπαλλήλων που προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, επιτιθέμενος στην ηγεσίας του Υπουργείου  Εσωτερικών επειδή από την μία μιλά για "μεγάλο κατόρθωμα διοικητικό, με το Καλλικράτη", την ώρα όμως που στις περιοχές Αιγείρας, Ακράτας Διακοπτού, Συμπολιτείας και Αιγίου οι εργαζόμενες είναι απλήρωτες για όλο το 2011 και κάποιες έχουν χρωστούμενα από το 2010 (μισθούς- Δώρα Πάσχα- Αδείας).

Επιπλέον, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τις απεργούς υπαλλήλους, καλεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να συνεργαστεί πρακτικά και άμεσα με τους δήμους και να επιτύχει τη  συναίνεση του αρμοδίου υπουργείου για λιγότερο "δαιδαλώδεις" διαδικασίες και επίσπευση χρηματοδοτικών εγκρίσεων, ώστε να γίνουν οι πληρωμές και το εξίσου σημαντικό, να συνεχισθεί απρόσκοπτα το έργο υπέρ ηλικιωμένων, ΑΜΕΑ και ανήμπορων κοινωνικών ομάδων, που γι 'αυτούς είναι "αποκούμπι".

Παράλληλα θα πρέπει, σε δεύτερη  φάση να διασφαλιστούν τα αναγκαία μεταφορικά - και άλλα - μέσα, όπως και η περαιτέρω διασφάλιση του θεσμού, ώστε οι Κοινωνικοί Λειτουργοί, Νοσηλευτές και Οικογενειακοί Βοηθοί να μην βρίσκονται διαρκώς "στον αέρα", αλλά να εργάζονται με ζήλο και βεβαιότητα για το μέλλον τους.

Ο Επ. Βουλευτής, δήλωσε, μεταξύ άλλων, για το θέμα:

" Όταν ένα συντεταγμένο κράτος δεν μπορεί να κρατήσει σε ισορροπίες δομές και κοινωνικές παροχές, αλλά μετατρέπει καλούς εργαζόμενους σε "ζητιανιά, τότε αυτό το κράτος χρειάζεται πρώτα αυτό αλλαγές. Η έλλειψη σοβαρότητας, ευθύνης και σχεδιασμού αυτής της κυβέρνησης δεν έχει πάτο, αφού πάντα προτιμά για το "φαίνεσθαι" να μεταρρυθμίζει τάχα κάτι, αλλά κατ' ουσία να μην οχυρώνει λειτουργίες του, με οδυνηρά αποτελέσματα σε πρόσωπα και έργο προσφοράς, όπως στο "Βοήθεια στο Σπίτι", που δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία ως δομή χρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε"

Πηγή: newsplus

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΣΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνεδρίαση των Προεδρείων των Συλλόγων και Σωματείων ΒΣΣ  όπως είχε δρομολογηθεί. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα Σωματεία: Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Καρδίτσας, Λέσβου, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κρήτης, Λευκάδος και Ηπείρου. Δυστυχώς όμως παρ' ότι προσπαθήσαμε να έχουμε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αφού είχε προηγηθεί γραπτό αίτημα και προφορική επικοινωνία δεν κατέστη δυνατόν. Μετά την επιμονή μας συναντηθήκαμε με τον Γ.Γ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου αφού θίξαμε το εργασιακό μας ζήτημα και τι μέλει γενέσθαι από 1/1/2012 δεν πήραμε καμιά ουσιαστική απάντηση. Για το μόνο το οποίο δεσμεύτηκε να μας μεταφέρει σε πολιτικό επίπεδο είναι ότι γίνονται προσπάθειες από το Υπουργείο Εσωτερικών για εξεύρεση κοινοτικών πόρων και προγραμμάτων  όπου πιθανότητα  να ενταχθεί η δράση του ΒΣΣ . Με λίγα λόγια στοχεύουν στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας από το 2012 έστω και με άλλη ονομασία , βάπτισμα (καλή ώρα όπως τώρα με την εξεύρεση Ανέργων) και ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει, ωστόσο όσον αφορά το μέλλον των εργαζομένων δεν τους έχει απασχολήσει καθόλου μέχρι στιγμής. Δεν έχουν μπει καν στο κόπο τι θα γίνει με όλους τους εργαζόμενους που έστησαν αυτές τις Δομές και που δουλεύουν κάτω απ' αυτές τις αντίξοες για να μην πούμε απαράδεκτες και τριτοκοσμικές  συνθήκες. Φυσικά η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια όλων μας ήταν έντονη και επιδιώξαμε να δούμε τον ίδιο τον Υπουργό τον κ. Καστανίδη. Τον "πετύχαμε" στο διάδρομο για δύο λεπτά γιατί είχε λέει Υπουργικό Συμβούλιο και έφευγε ωστόσο δεσμεύτηκε ότι θα μας δει το συντομότερο δυνατόν και μας παρέπεμψε στη Γραμματέα του. Συνάδελφοι, όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς. Τα χρονικά όρια που έχουν απομείνει είναι λίγα. Στην πορεία έγινε σύσκεψη των Σωματείων και επικεντρωθήκαμε στις ενέργειες που θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε όλα τα ΒΣΣ. Σίγουρα θα πραγματοποιηθούν κινητοποιήσεις το Σεπτέμβρη γι αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα όταν θα οριστεί η ημερομηνία. Επίσης αποφασίστηκε να προσφύγουμε σε ασφαλιστικά μέτρα και  μαζικές αγωγές αν μέχρι τότε δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη σχετικά με τα ΒΣΣ όσον αφορά το εργασιακό μας μέλλον. Επίσης ενδιάμεσα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με το Υπουργείο Εργασίας στο οποίο έχουμε καταθέσει σχέδιο βιωσιμότητας των Δομών και των εργαζομένων και υποτίθεται ότι θα βγει σε διαβούλευση. Πέρα απ' όλα αυτά όμως αυτό που θα πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμιά μέριμνα από το Υπουργείο Εσωτερικών για τους Εργαζόμενους. Τα συμπεράσματα δικά σας! Όσον αφορά τώρα το οικονομικό κομμάτι για την κάλυψη δαπανών από εθνικούς πόρους εγκεκριμένες πιστώσεις έχουν :
Περιφέρεια Αττικής, Πελοποννήσου,Κρήτης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νότιο Αιγαίο, Βόρειο Αιγαίο, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονία και είναι για Υπογραφή  η Στερεά Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο, λόγω το ότι καθυστέρησαν να υποβάλλουν αίτημα οι Περιφέρειες τους. Αναμένεται η υπογραφή από τους Περιφερειάρχες και μετά από Τράπεζα Ελλάδος. ¨Ολα τ' άλλα ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο και σχέδιο για την έγκριση διάθεσης πίστωσης από τις ΔΙΣΑ προς τα Περ. Ταμεία δεν ισχύουν. Η εγκύκλιος αναφέρει ότι έχει μεταβατική ισχύ από 1/7/2011 που αναλαμβάνουν οι Αιρετοί άρα είναι θέμα Περιφέρειας, και Τράπεζας από δω και στο εξής για όποιες καθυστερήσεις υπάρχουν. 

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ

1) Μετά από συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΠΥΒ Κεντρικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη και στις 19/07, καθώς επίσης και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στις 20/07, του Δ.Σ. με την Περιφέρεια Κ-Μ, οι εξελίξεις έχουν ως εξής: 
Έχουν εκταμιευθεί κι άλλα χρήματα από το Υπουργείο Οικονομίας ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες πληρωμών όλων των Δομών της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ωστόσο δυστυχώς εξακολουθεί να παραμένει η διαδικασία χρονοβόρα εξαιτίας της μεταφοράς μας στην αιρετή Περιφέρεια.


2) Στις 18/07 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΠΥΒ Κ-Μ  με τον Δήμαρχο Σιθωνίας που αφορούσε τις πληρωμές των εργαζομένων του ΒΣΣ του Δήμου του, καθώς επίσης ο δήμαρχος εξέφρασε την άποψή του για το μέλλον του ΒΣΣ. 


Εκ του ΔΣ


     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΖΩΗ                           ΣΗΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ)


Το Υπουργείο Οικονομίας επικοινώνησε με το Σωματείο Αττικής προκειμένου να μάθει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία με τις Περιφέρειες για τη κάλυψη από εθνικούς πόρους. Δεσμεύτηκε ότι θα πιέσουν για την επίσπευση των διαδικασιών, ωστόσο θα ήθελαν να τους ενημερώσουμε εάν υπάρχει κάποια περιφέρεια η οποία δεν έχει υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εκταμίευση των χρημάτων. Για το λόγο αυτό καλούνται όλα τα Σωματεία να ενημερωθούν τι γίνεται με τις Περιφέρειες τους και την Παρασκευή που έχουμε συνάντηση  θα αναφέρουμε αυτές στο Υπουργείο Οικονομίας. Άντε να δούμε πια!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ / ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ – ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» για τη ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η συμπλήρωση των μηνιαίων πινάκων αρχίζει σύμφωνα με την Πρόσκληση από την 23η Ιουνίου 2011



ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΣΥΖΕΥΞΗ), ΔΗΛ. 23/06/2011 (άρθρο 2, 2.6)

Το αρχείο σε μορφή excel με την ονομασία «Μηνιαία Παρακολούθηση Μονάδας» που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) ή επισυνάπτεται στην ηλεκτρονική ενημέρωση που λαμβάνετε είναι :
Α) πρότυπο και οφείλετε να το διατηρήσετε ως τέτοιο στο Αρχείο σας
Β) θα αποστέλλεται μηνιαίως και θα φέρει την ονομασία : «Παρακολούθηση Μονάδας με κωδικό……, Μηνός…. 2011»
 Γ) η αποστολή θα γίνεται είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : baloti@eetaa.gr  είτε με ταχυδρομείο στη διεύθυνση : ΕΕΤΑΑ, Μυλλέρου 73-77, 104.36 Αθήνα, για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» υπόψη κας Ξ.Μπαλωτή.

Το αρχείο «Μηνιαία Παρακολούθηση Μονάδας» αποτελείται από 3 φύλλα που φέρουν αντίστοιχα την ονομασία :
1)   Συνοδευτικό Έντυπο Εντολής Τοποθέτησης
2)   Κατάσταση εργαζομένων στη Μονάδα
3)   Ειδικότητες ανά εξυπηρετούμενο


1) Συνοδευτικό Έντυπο Εντολής Τοποθέτησης
Α) Είναι μηνιαίο και συμπληρώνεται από την κάθε Μονάδα, για τον κάθε ωφελούμενο ανά εξυπηρετούμενο (με αλφαβητική σειρά ωφελούμενου) και υπογράφεται από τον ωφελούμενο.
§  Κάθε ξεχωριστή εγγραφή θα φέρει τα πλήρη στοιχεία του ωφελούμενου και του εξυπηρετούμενου (επώνυμο, όνομα και ΑΦΜ ). 
Ø  Ο ωφελούμενος κάθε μήνα,
από την 1η ,  μετά από αργία, εργάσιμη ημέρα έως την 5η μέρα, οφείλει να βεβαιώνει τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών προς τον εξυπηρετούμενο υπογράφοντας το αντίστοιχο πεδίο του Συνοδευτικού Εντύπου Εντολής Τοποθέτησης.

§  Η Μονάδα οφείλει να διατηρεί αντίγραφο του Εντύπου


Β) Διακοπή Παροχής Υπηρεσιών προς εξυπηρετούμενο

Ø  Εφ΄ όσον υπάρξει  διακοπή της παροχής υπηρεσιών προς τον εξυπηρετούμενο κατά τη διάρκεια ισχύος της Εντολής Τοποθέτησης ο ωφελούμενος καλείται  να το δηλώσει εγγράφως στην ΕΕΤΑΑ (Μυλλέρου 73-77, 104 36 Αθήνα) εντός 10 ημερών από την ημερομηνία διακοπής των υπηρεσιών

2)   Κατάσταση εργαζομένων στη Μονάδα
Ø  Συμπληρώνεται από τον Φορέα και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα αναγραφόμενα στοιχεία των εργαζομένων του να μη διαφέρουν από αυτά που ο Φορέας είχε δηλώσει με την Αίτηση ένταξής του στο πρόγραμμα.
Ø  Σε περίπτωση που έχει υπάρξει αντικατάσταση του εργαζομένου είτε ως προς το φυσικό άτομο είτε ως προς την ειδικότητά του, σας παρακαλούμε να μας αιτιολογήσετε αυτή την αλλαγή.
Ø  Στην παρούσα φάση και έως την υπογραφή της Σύμβασης θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα στοιχεία που δηλώνονται στο φύλλο «Κατάσταση εργαζομένων». Κατά την υπογραφή της Σύμβασης θα οριστικοποιηθούν τα δικαιολογητικά έγγραφα που θα σας ζητηθούν να προσκομίσετε για τους εργαζόμενους του Φορέα σας,

3)   Ειδικότητες εργαζομένων ανά εξυπηρετούμενο
Ø  Συμπληρώνεται από τον Φορέα και βασίζεται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την Πρόσκληση του Προγράμματος δηλ. να υπάρχουν εργαζόμενοι των τριών βασικών ειδικοτήτων (Κοινωνικός Λειτουργός, Νοσηλευτής, Οικογενειακή βοηθός) ανά 50 εξυπηρετούμενους (το μέγιστο).
Ø  Όπου αναγράφεται «Άλλη ειδικότητα» συμπληρώνετε την επιπρόσθετη «ειδικότητα» που απασχολείτε και πάντα βάσει των αναγκών των εξυπηρετούμενων σας.
Ø  Στον μηνιαίο προγραμματισμό των εργαζομένων ανά εξυπηρετούμενο λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες των εξυπηρετούμενων σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το έντυπο με τις «Υποχρεωτικά Παρεχόμενες υπηρεσίες ανά ειδικότητα».


ΟΣΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΗΔΗ ΤΑ Συνοδευτικό Έντυπο Εντολής Τοποθέτησης ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ 2011 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ» & «ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ».
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ από 24/6/2011 ΕΩΣ 30/6/2011.




ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠHΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΥΠΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ &  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ
ΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΟΜΟΥ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΜΟΝΑΔΑΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΛΗΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝ. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΥΠΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΛΗΨΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ - ΕΝΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ - ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΥΝΤ/ΣΗΣ
ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ

ΑΤΟΜΙΚΗ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ & ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΥΦΑΡΜΑΚΙΑΣ - ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΤΗΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ - ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ - ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ & ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝ. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΥΠΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΖΑΜΙΩΝ - ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ
ΑΕΡΙΣΜΑ & ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ - ΣΤΡΩΣΙΜΟ
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΖΑΜΙΩΝ - ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ
ΑΤΟΜΙΚΗ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ– ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΥ - ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥ
ΤΑΙΣΜΑ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΥΧΩΝ (Π.Χ ΞΕΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ) - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ - ΞΥΡΙΣΜΑ - ΧΤΕΝΙΣΜΑ
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΛΟΥΣΙΜΟ - ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ, ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΥΧΙΩΝ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΟΨΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ ΧΕΡΙΩΝ  & ΠΟΔΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ
ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΔΕΚΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΠ

ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ




ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΥΠΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΓΙΑΤΡΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

ΛΗΨΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

ΛΗΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΜΟΝΑΔΑΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΠΑΡΟΧΗ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ - ΕΠΟΠΤΕΙΑ  - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΥΠΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΌ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΗ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΟΣ   ΟΙΚΙΑΣ
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΛΟΥΣΙΜΟ - ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ, ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΛΗΨΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ - ΕΝΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ - ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΥΝΤ/ΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ - ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ - ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ - ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΥΦΑΡΜΑΚΙΑΣ - ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΤΗΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΜΟΝΑΔΑΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
 ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ
ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝ. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΣΥΝΟΔΕΙΑ  - ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠO ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ




ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΥΠΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΟΔΗΓΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΟΥ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ
ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΓΟΡΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΔΕΚΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΠ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΡΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ –ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΛΠ
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΛΠ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠO ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΗ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
ΚΟΥΡΕΜΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ
ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΑΛΛΑΓΗ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ - ΣΦΙΞΙΜΟ ΒΡΥΣΗΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠO ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΠΟΠΤΕΙΑ
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΧΡΗΣΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΝΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΟΥ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠO ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ :