!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

1Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΣΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012


Στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της πανελλήνιας  συντονιστικής ομάδας των σωματείων ΒΣΣ στην Αθήνα, όπως ήταν δρομολογημένο. Τα Σωματεία που συμμετείχαν ήταν: Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Βοιωτίας, Μαγνησίας, Κρήτης, Λευκάδας, Λέσβου, Καρδίτσας, Φωκίδας ενώ αντιπροσωπεία του Σωματείου Αν. Μακεδονίας και Θράκης παραβρέθηκε στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ κατόπιν συνεννοήσεως. Δυστυχώς παρά τις επίμονες προσπάθειες των Σωματείων για συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη δεν κατέστη δυνατόν λόγο τρόικας. Στο Υπουργείο Εσωτερικών έγινε συνάντηση με αρμόδιους οι οποίοι  δεν είχαν κάτι καινούργιο δεδομένου ότι αναμένουν τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Εργασίας. Ωστόσο επιβεβαιώθηκε ότι για τους ήδη εργαζόμενους των ΒΣΣ δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη για το τι μέλει γενέσθαι εκτός αν εξασφαλιστεί η συγχρηματοδότηση που διαπραγματεύεται το Υπ. Εργασίας. Ε ν ολίγοις είμαστε στον αέρα. Το μόνο βέβαιο είναι οι κοινωνικές επιχειρήσεις. Επειδή επί της ουσίας δεν είχαμε κάποια εξέλιξη τα Σωματεία αποφάσισαν να συνεδριάσουν εκ νέου εντός το πολύ δέκα ημερών ενώ συζήτησαν για δράσεις που θα εφαρμόσουν  αφού προηγηθούν οι συναντήσεις με τον Υπουργό εργασίας και του Εσωτερικών. Επίσης επιδίωξη μας είναι και άμεση συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και της Κοιν. Πολιτικής της ΚΕΔΕ καθώς και ένα άνοιγμα στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας .
Παρά ταύτα αυτό που έχουμε να επισημάνουμε για άλλη μια φορά είναι ότι η κατάσταση είναι πολλή δύσκολη, είναι απαραίτητη η συμμετοχή και  δραστηριοποίηση όλων των εργαζομένων αν θέλουμε να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.