!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Να συνεχιστεί η λειτουργία του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"


ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΣΚ ΟΤΑ

Η κυβέρνηση στα πλαίσια της βάρβαρης και εφιαλτικής πολιτικής του μνημονίου και των περικοπών, των όποιων δαπανών για την κοινωνική πολιτική, σκοπεύει να ιδιωτικοποιήσει πλήρως τα κοινωνικά προγράμματα, που υλοποιούνται σήμερα από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, στα πλαίσια των δεσμεύσεων που ανέλαβαν με το νέο μνημόνιο, δεν προτίθενται να δώσουν νέα παράταση, στο πρόγραμμα ΒΣΠ, μετά τον Ιούνιο του 2012 και θα προωθήσουν την υλοποίησή τους από ιδιώτες, στο πλαίσιο της λεγόμενης "κοινωνικής" οικονομίας.
Μοναδική απάντηση που μπορούν να δώσουν οι εργαζόμενοι, όχι μόνο στο ΒΣΠ, άλλα όλος ο ελληνικός λαός, είναι ο αγώνας για την ανατροπή τους, γιατί όσο παραμένουν στην κυβέρνηση ο λαός θα φτωχαίνει και η χώρα θα ξεπουλιέται.
Ή Εμείς Ή Αυτοί - Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.