!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΣΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ.ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ 22/3/2012

30 Μαρτίου η οριστική απάντηση για τη συνέχιση του ΒΣΣ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης στα Προεδρία των Σωματείων στη συνάντηση που έγινε σήμερα 22/3/2012 . Αναλυτικότερα, στις 30 του μήνα έρχεται στην Ελλάδα ο πρόεδρος της κοινοτικής επιτροπής o κ.Ador  με τον οποίο είχε συναντηθεί την προηγούμενη βδομάδα ο υπουργός στις Βρυξέλλες, και του παρουσίασε το βιώσιμο σχέδιο. Αναμένεται λοιπόν σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη η οριστική  απάντηση της Ευρωπαικής επιτροπής για την συγχρηματοδότηση, την ερχόμενη Παρασκευή από τον κ. Ador. Προσωπική εκτίμηση του Υπουργού εξακολουθεί να είναι ότι η απάντηση θα είναι θετική. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα αφού δεν προβλέπεται κάτι άλλο! Στη πορεία έγιναν συναντήσεις των Σωματείων με εκπροσώπους κομμάτων όπως της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Βουλή, και με τον κ. Μειμαράκη από τη Ν.Δ στη Ρηγγίλης. Έτσι, σήμερα ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών με όλα τα κόμματα. Στη πορεία είχαμε συνάντηση με εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών όπου μας ενημέρωσε ότι η εγκύκλιος για το βσσ για το εξάμηνο που διανύουμε θα καθυστερήσει επειδή εκκρεμεί  η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης από το ελεγκτικό συνέδριο. Αυτό συνεπάγεται καθυστέρηση των πληρωμών για το εξάμηνο που διανύουμε. Η κ. Γεννηματά αποχωρεί και αναλαμβάνει καθήκοντα  ως εκπρόσωπος τύπου του Πασόκ. Κατά πάσα πιθανότητα οι αρμοδιοτητες για το βσσ επειδή είναι λίγο το χρονικό διάστημα θα οριστούν στον ήδη  υπουργό Εσωτερικών  κ. Γιανίτση.

Λόγω λοιπόν των εξελίξεων και δεδομένου ότι σήμερα πληροφορηθήκαμε τελεσίδικα ότι εκλογές θα γίνουν 29 Απριλίου ή το αργότερο   6 Μαίου, αυτό έχει ως συνέπεια η Βουλή να κλείσει 3 ή 4 Απριλίου περίπου. Έτσι προς το παρόν, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Σωματείων αναβάλλεται  η απεργία που  προγραμματιζόταν να γίνει αρχές Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.