!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΙΚ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ Η ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΣΣ

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ - ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ

Το Σωματείο ΒΣΣ Ν. Αττικής κατόπιν επικοινωνίας με την ΚΕΔΕ επιβεβαιώνει και επισήμως ότι συγχρηματοδότηση για το ΒΣΣ δεν υπάρχει ούτε προβλέπεται! 
Η συνάντηση που είχε σήμερα ο  Πρόεδρος της Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ με την  κ. Δελλαπόρτα  Γεν. Γραμ. Διαχείρισης Κοιν.και άλλων Πόρων, επιβεβαιώνει  και επισήμως την  κοροϊδία του κ.Κουτρουμάνη  απέναντι στους εργαζόμενους εδώ και μήνες, και αποδεικνύει  ότι το Δελτίο τύπου από το Υπουργείο Εργασίας που βγήκε ως απάντηση στο Δελτίο τύπου των Σωματείων  που μιλούσε  για την εξόντωση του ΒΣΣ, εκτός του ότι ήταν ψευδές , παράλληλα κατηγορούσε και τα Σωματεία  ΒΣΣ ότι κινούν  πολιτικές σκοπιμότητες, ότι παρέχουν κακές υπηρεσίες αφού παραπληροφορούν τους πολίτες ,
( εν ολίγοις είμαστε "χαζοί" και δεν έχουμε καταλάβει), γίνεται αντιληπτό  πλέον, ότι ήταν  ένα προεκλογικό τρικ του Κουτρουμάνη!
 Έντονη ήταν και η αντίδραση της ΚΕΔΕ σχετικά με το Δελτίο τύπου του Υπουργείου, οι οποίοι κι αυτοί είχαν πιστέψει το παραμύθι του Κουτρουμάνη. Εν τω μεταξύ ο πρώην Υπουργός Εργασίας  και οι Σύμβουλοί του άφαντοι!
 Τόσο η ΚΕΔΕ όσο και τα Σωματεία θα επιδιώξουν άμεσα διαβούλευση με το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο είναι πλέον το μόνο αρμόδιο Υπουργείο για το μέλλον των εργαζομένων,  σε πρώτη φάση  να παραταθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων για άλλο ένα εξάμηνο, αφού υπάρχει  το έγγραφο του ΑΣΕΠ στο οποίο προβλέπεται  η παράταση μέχρι την εφαρμογή του βιώσιμου σχεδίου, που μάλλον θα τρέξει από Οκτώβρη!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.