!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Τι συμβαίνει με το Βοήθεια στο σπίτι;




Σταματά ή όχι το  πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»;
Ένα πελώριο ερώτημα που πλανάται  τις τελευταίες ημέρες με αφορμή δηλώσεις του υπηρεσιακού  υπουργού Εργασίας κ. Ρουπακιώτη ότι  τίθενται εκτός χρηματοδότησης  τα προγράμματα αυτά  στις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος και  Νοτίου Αιγαίου.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Περιφερειάρχη Κλέαρχου περγαντά ο οποιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 σε ότι   αυτό δεν μπορεί να συμβεί γιατί τέτοιες αποφάσεις δεν είναι δυνατόν να φέρουν υπογραφές υπηρεσιακών υπουργών που σε  λίγες ημέρες θα παραδώσουν στην εκλεγμένη κυβέρνηση.
«Εμείς συνεχίζουμε κανονικά όλες τις δράσεις μας και θα περιμένουμε τον νέο υπουργό να συζητήσουμε μαζί του…»
 
Με παρέμβαση της στο ίδιο  δελτίο του FM-1  η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι Μαρία Παπαμάρκου διευκρίνισε ότι ή ο υπουργός δεν ήταν  επαρκώς ενημερωμένος ή  άλλο είπε και  διαφορετικά βγήκε προς τα έξω.
Ειδικότερα η κα Παπαμάρκου  επισήμανε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο το Πρόγραμμα θα είναι χρηματοδοτούμενο από εθνικούς πόρους, το πρόβλημα θα προκύψει από τον Σεπτέμβριο και μετά όταν  πρέπει να ενταχθεί σε κοινοτικό πρόγραμμα και πράγματι για τις δυο Περιφέρειες υπάρχει  δέσμευση λόγω των γνωστών αξιολογήσεων που  τις εμφανίζουν ως οικονομικά εύρωστες , να είναι ενταγμένες στο στόχο 2 του ΕΣΠΑ με ότι αρνητικό συνεπάγεται αυτό.
 
 ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ FM - 1 96,2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.