!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΒΣΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική απεργία των εργαζομένων του βσΣ που για που για άλλη μια φορά έδωσαν το δυναμικό παρόν οι ίδιοι όπως πάντα εργαζόμενοι διότι οι άλλοι δεν μπορούσαν να αφήσουν τον καναπέ τους , εκτός βέβαια από κάποιους συναδέλφους  οι οποίοι για αντικειμενικούς λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αυτή τη φορά. Η συγκέντρωση έγινε πλατεία Κλαυθμώνος όπου τίμησαν με την παρουσία τους οι εξής βουλευτές: Ξανθός Ανδρέας (ΣΥΡΙΖΑ), Χαλβατζής Σπύρος (ΚΚΕ), Σταμπουλή Αφροδίτη (ΣΥΡΙΖΑ), Χρήστος Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ),Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) και Στρατούλης Δημήτρης (ΣΥΡΙΖΑ). Από πλευράς φορέων παραβρέθηκαν ο Θωμάς Μπιζάς μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ΠΟΕ-ΟΤΑ, Χαρίσης Γιώργος από ΑΔΕΔΥ ενώ την απεργία στήριξαν Σωματεία των Δήμων Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, και το Σωματείο Καλλιθέας.
Και για να μη γίνει παρεξήγηση τα Σωματεία είχαν καλέσει Βουλευτές απ' όλα τα κόμματα. Ο Δημήτρης Στρατούλης ενημέρωσε τους εργαζόμενους όπως είχε δεσμευτεί και στο Συντονιστικό, ότι επεξεργάζονται τροπολογία με τον εργατολόγο  κ.Μητρόπουλο την οποία θα κατεβάσουν στη Βουλή προς ψήφιση το επόμενο δεκαήμερο.
Ακολούθησε πορεία των εργαζομένων παρουσία και των βουλευτών στη Συγγρού, όπου γινόταν το συνέδριο της ΚΕΔΕ. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων εισέβαλαν στη Συνεδρίαση όπου αναρτήθηκε πανό του ΒΣΣ ακολούθησαν συνθήματα και ζητήσαμε παρέμβαση. Ο Υπουργός Στυλιανίδης αναφέρθηκε στο ΒΣΣ  μιλώντας για εξάμηνη παράταση ή πιθανότητα και κάτι παραπάνω,ενώ δεσμεύτηκε για συνάντηση του Συντονιστικού για αύριο 31/08/2012 το πρωί. Ακολούθησαν εκ νέου δηλώσεις των Βουλευτών στην είσοδο του ξενοδοχείου προς τα ΜΜΕ και προς τους εργαζόμενους. Δήλωση έκανε και ο Αναγνωστάκης Δημήτρης από ΔΗΜΑΡ όπου ανέφερε ότι υπάρχει συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία, για να δοθεί επιτέλους κάποια λύση. Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεντεύξεις εργαζομένων στα ΜΜΕ και ακολούθησε πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών όπου έγινε συνάντηση με τους αρμόδιους για την άμεση επίλυση της καθυστέρησης των χρημάτων μας.
Τόσο η συνάντηση που είχε τις προηγούμενες μέρες το Συντονιστικό του ΒΣΣ με τον Υφυπουργό Εργασίας κ.Παναγιωτόπουλο όσο και με τη σημερινή έκβαση γίνεται φανερό ότι οι αγώνες μας δεν πάνε χαμένοι. Η παράταση βέβαια δεν είναι επιδίωξη μας είναι όμως μία κατάκτηση σε πρώτη φάση ενώ θα ακολουθήσουν συνεχόμενες διαβουλεύσεις για την οριστική λύση του ΒΣΣ. Δεν ευλογούμε τα γένια μας , όμως αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους αυτούς  τους Συναδέλφους που είναι πάντα παρόν χωρίς δικαιολογίες και μεμψιμοιρίες και που δεν είναι απλοί παρατηρητές ενώ  κάποιοι έχουν και το θράσος να κάνουν κακόβουλα σχόλια στο FB και είναι απόντες!!!!!!!!
Επίσης δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο διαχειριστής του blog Vss.gr  αυτό με το μαύρο φόντο και το σπιτάκι όπου δυστυχώς είχαμε δηλώσει και μέλη, αλλά το συγκεκριμένο blog κάνει παραπληροφόρηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.