!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ... ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ...


Επειδή έχει γίνει ένα "πανδαιμόνιο" με τα τηλέφωνα σχετικά με το αν πάμε στη δουλειά μας τη Δευτέρα λέμε τα εξής:
Φυσικά και θα είμαστε στις δουλειές μας κανονικά όπως μέχρι σήμερα αφού η παράταση θεωρητικά είναι εξασφαλισμένη, αυτό που παλεύoυμε  είναι η διάρκεια της παράτασης και ελπίζουμε ότι εντός των ημερών θα λυθεί και θα ανακοινωθεί αφού αναμένεται συνάντηση του πανελλήνιου Συντονιστικού των ΒΣΣ με τους αρμόδιους υπουργούς. Τώρα όσον αφορά κάποιους Δημάρχους ή προέδρους κοιν. επιχειρήσεων οι οποίοι θέλουν τάχα  άμεσα εγκύκλιο, θέλουμε να πούμε: γιατί πότε είχε βγει εγκαίρως? Εκτός αν ψάχνουν αφορμές. Και σε τελική ανάλυση ας ενημερωθούν από Κεντρικό τους όργανο την ΚΕΔΕ.
Επίσης σχετικά με την αυριανή απεργία φυσικά και απεργούμε, δεν χρειάζονται εξώδικα αφού είμαστε καλυμμένοι από τη ΓΣΣΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Αυτά προς το παρόν, υπομονή και ψυχραιμία, όλοι είμαστε εν αναμονή. Ότι νεότερο να είστε σίγουροι ότι θα ανακοινωθεί άμεσα!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.