!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Εργαζόμενοι ΚΔΑΠ: Λουκέτο σε 323 ΚΔΑΠ, 1.000 εργαζόμενοι στο δρόμο


Δριμύ «κατηγορώ» εξαπολύει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΠΑΣΕΚΔΑΠ) κατά του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και της ΚΕΔΕ, με αφορμή τη συμφωνία τους για τους παιδικούς. Όπως τονίζει, με τη συμφωνία-απόφαση, την οποία χαρακτηρίζει ως «απόφαση κλεισίματος των ΚΔΑΠ, αφού υπάρχουν ΚΔΑΠ με μονοψήφιο αριθμό επιδοτούμενων παιδιών, όπως για παράδειγμα ο "Ζωγραφόκηπος", του Δήμου Ζωγράφου, με δύο επιδοτούμενα 2 παιδιά με άδεια 50», «323 ΚΔΑΠ θα οδηγηθούν σε κλείσιμο και περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι θα βρεθούν χωρίς δουλειά».
Όπως σημειώνει επίσης στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΕΚΔΑΠ, με την απόφασή το υπουργείο «μειώνει την τιμή επιδότησης για κάθε φιλοξενούμενο παιδί στα ΚΔΑΠ στα 1.400 ευρώ, χωρίς όμως την παράλληλη και υποσχόμενη αύξηση του αριθμού των φιλοξενούμενων παιδιών».
Καταλήγοντας, επιτιθέμενος στους δημάρχους, λέγοντας «ντροπή σε όσους πήραν και σε όσους αποδέχτηκαν ανέξοδα μια τέτοια απόφαση», ερωτά υπουργείο και ΚΕΔΕ:
- Τι επίπεδο υπηρεσιών θα προσφέρουν τα ΚΔΑΠ;
- Πώς θα πληρώνονται οι εργαζόμενοι και τα άλλα λειτουργικά τους έξοδα;
- Για πόσο καιρό θα τα λειτουργούν ακόμη οι δήμαρχοι;
Πηγή: Aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.