!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ - ΟΤΑ : …… ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ…!!!



Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2012
                                                                          Αριθμ. Πρωτ.: 1067


                                                        





 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

…… ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ…!!!

     Με εγκύκλιο που η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας εξέδωσε τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 δίνει «οδηγίες προς ναυτιλομένους», εκθέτοντας ουσιαστικά όσους αιρετούς πραγματικά αγωνιούν για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στο συνδικαλιστικό τους όργανο.

   Αντί να κλιμακώσουν την αντίδρασή τους ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης που ουσιαστικά διαλύει (σύμφωνα και με δικές τους δηλώσεις) την Τοπική Αυτοδιοίκηση οπισθοχωρούν… ατάκτως !!!
Η κατά τα άλλα «δυναμικές κινητοποιήσεις» μετατράπηκαν σε διαδικασία ελέγχου και μαντρώματος των εργαζομένων που δυναμικά συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα.

   Αν κάποιοι αποφάσισαν να «ξεπουλήσουν» τους Δήμους ας το δηλώσουν. Ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Και η ευθύνη της σημερινής ηγεσίας της Κ.Ε.Δ.Ε. είναι καθοριστική για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

   Αντί να οργανώσουν την διαμαρτυρία των ούτως ή άλλως εξαντλημένων τοπικών κοινωνιών ενάντια σε όσους προωθούν το ξεπούλημα των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών, επιλέγουν να κρατήσουν «εσώκλειστους» τους εργαζόμενους χωρίς να εξυπηρετούν το Δημότη …τιμωρώντας ποιόν;  Προστατεύοντας ποιους; Τα προβλήματα είναι τόσα μεγάλα που αναγκαστικά θα ξεχωρίσει «Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ» !!! Εμείς απλά ανυπομονούμε…

  Σε όσους Δήμους οι αιρετοί δεν επιτρέψουν στους εργαζόμενους να διαδηλώσουν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, καλούμε τους συλλόγους-μέλη μας να προχωρήσουν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες, όπως καταλήψεις, συγκεντρώσεις ενημέρωσης των εργαζομένων και δημοτών για τις επιπτώσεις των μέτρων στους πολίτες και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας

              Θέμης Μπαλασόπουλος                                 Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.