!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συμμετοχή στη συγκέντρωση των δημάρχων την Τετάρτη


Τη συμμετοχή της στην 48ωρη αγωνιστική κινητοποίηση των δημάρχων δηλώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, διοργανώνοντας προσυγκέντρωση, στις 10 το πρωί της επόμενης Τετάρτης, στην πλατεία Καραϊσκάκη, και πορεία προς τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, όπου στις 11 το πρωί κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι δήμαρχοι.
«Η συμμετοχή μας στο κλείσιμο των δήμων είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των συνεχών αγωνιστικών παρεμβάσεων του κλάδου για την αντιμετώπιση της νέας ολομέτωπης επίθεσης της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία διεκδικεί:
  1. Καμία περικοπή πόρων, καταβολή ΟΛΩΝ των παρακρατηθέντων πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  2. Καμία μεταφορά νέας αρμοδιότητας χωρίς να έχει προβλεφτεί η χρηματοδότηση των Ο.Τ.Α.
  3. Αποτροπή της εργασιακής εφεδρείας ή όπως αλλιώς την ονομάζουν, καμία απόλυση εργαζόμενου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  4. Άρση της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στους Ο.Τ.Α. Α' Βαθμού ιδιαίτερα στις ανταποδοτικές υπηρεσίες.
  5. Καμία νέα περικοπή στις αποδοχές των εργαζομένων και αφαίρεση ασφαλιστικών-συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων (κύρια και επικουρική ασφάλιση).
  6. Υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με άλλοθι την έλλειψη προσωπικού και πόρων εκχωρούνται σε ιδιώτες.
«Η μαζική και δυναμική συμμετοχή μας σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση της Ομοσπονδίας είναι μονόδρομος. Η κυβέρνηση με την πολιτική της έχει επιλέξει την οικονομική και λειτουργική κατάρρευση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, την αφαίρεση κάθε δικαιώματος των εργαζομένων και την ιδιωτικοποίηση βασικών της υπηρεσιών. Είναι στο χέρι μας να τους σταματήσουμε... Δεν υπάρχουν άλλοθι και δικαιολογίες σε κανέναν... Οι αντοχές μας τελείωσαν», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.