!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ηλεία: Αναβρασμός για το "Βοήθεια στο Σπίτι"


voithia.JPG
Την ανησυχία τους για την τύχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και τη δική τους εργασιακά, εξέφρασαν οι εργαζόμενοι σε αυτό, στη χθεσινή συνάντηση των μελών του
συλλόγου τους, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στον Πύργο. Η πρόεδρος του Σωματείου Αγγελική Μαντέλου, ενημέρωσε τα μέλη πως η καταβολή της β’ δόσης των χρημάτων που περιμένουν είναι άγνωστο πότε θα γίνει.

Σε δύο δήμους το προσωπικό έχει πληρωθεί για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ενώ στους υπόλοιπου δεν έχει γίνει καμία καταβολή για το 2012. Για τα χρήματα που εκκρεμούν το θέμα βρίσκεται στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Από την άλλη σε ότι αφορά το μέλλον του προγράμματος αυτό ολοκληρώνεται το Μάρτιο του 2013 και θα αντικατασταθεί από το «Κατ΄οίκον Φροντίδα» του οποίου φορέας υλοποίησης θα είναι το ΙΚΑ. Εκεί έγκειται η ανησυχία των εργαζομένων που εκφράζουν τις αμφιβολίες τους πως δεν θα συνεχίσουν να εργάζονται εκεί αλλά θα προσληφθεί νέο προσωπικό.

Ωστόσο το πρόγραμμα θα δοθεί για υλοποίηση και σε ιδιώτες. Οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» κάνουν λόγο για περικοπές στο πρόγραμμα έως τώρα σημαντικές τόσο στις ειδικότητες όσο και στον αριθμό των ωφελουμένων, ενώ με το νέο πρόγραμμα η μείωση του αριθμού τους θα φτάσει και στο 80%.
 
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.