!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης πρώτοι στο δρόμο του αγώνα


diodia thessaloniki ota 














Άνοιξαν τα διόδια Μαλγάρων οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ
Ετοιμάζουν νέες κινητοποιήσεις

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ δήμων της Θεσσαλονίκης σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων Μαλγάρων, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στα οικονομικά των δήμων και για τις επιπτώσεις των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο του μνημονίου.
Για δύο ώρες τα αυτοκίνητα περνούσαν ελεύθερα από τα διόδια.
Οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Ήδη προαναγγέλλουν παράσταση διαμαρτυρίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την ερχόμενη Δευτέρα, με αίτημα την υπογραφή ψηφίσματος. Επίσης προγραμματίζεται συγκέντρωση στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας και καθιστική διαμαρτυρία το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Εγνατία, στο ύψος του αγάλματος Βενιζέλου.
Οι επόμενες κινήσεις των εργαζομένων θα καθοριστούν οριστικά στη συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου το απόγευμα της Κυριακής.
Πηγή : Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.