!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Γέροι και ανήμποροι στον ...καιάδα;

 
Χιλιάδες  άνθρωποι μόνοι η ανήμποροι να αυτοεξυπηρετηθούν  που τώρα  βρίσκουν  μια στοιχειώδη εξυπηρέτηση και φροντίδα από το  πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι δυστυχώς θα στερηθούν αυτών των υπηρεσιών  αν  τελικά εφαρμοστεί  το αντίστοιχο  πρόγραμμα του ΙΚΑ  Κατ΄οίκον φροντίδα συνταξιούχων .
Η πρόεδρος των εργαζομένων στο Βοήθεια στο σπίτι Μαρία Παπαμάρκου δήλωσε στον FM-1 ότι  για την περιοχή μας  από τους 1400 που  εξυπηρετούσε το Βοήθεια στο  σπίτι μόνον 16 θα καλύπτει το πρόγραμμα του ΙΚΑ.
Κάλεσε  τους βουλευτές του Νομού και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης να  στηρίξουν το  Βοήθεια στο  σπίτι το  οποίο τελειώνει στο τέλος Μαρτίου του 2013 και ουσιαστικά καταργείται με συνέπεια να βρεθούν στο δρόμο και οι  εκατοντάδες εργαζομένων σε αυτό , με  τεράστια εμπειρία και διαπροσωπική σχέση με τους  ωφελούμενους.
 
ΛΑΜΙΑ FM-1  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.