!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID FREE!!! ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ-ΙΑΤΡΟΣ ONLINE&ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Description

Πρώτες βοήθειες στο κινητό, είναι μια εφαρμογή που περιλαμβάνει πρώτες βοήθειες σε ηχητική και γραπτή μορφή. Με αυτό τον τρόπο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή ακούγοντας απλά τις ηχητικές οδηγίες.
Επίσης η εφαρμογή περιλαμβάνει χρήσιμα τηλέφωνα που μπορεί να χρειαστούν σε ώρα ανάγκης. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε όλα τα σημαντικά τηλέφωνα απ' έξω, γιατί με αυτή την εφαρμογή είναι διαθέσιμα άμεσα.
Ο Online Ιατρός είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο της εφαρμογής, που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με κάποιο ιατρό και να ζητήσετε βοήθεια για κάποιο σύμπτωμα που έχετε. Αυτός θα σας κατευθύνει για το τι πρέπει να κάνετέ για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας.
Τέλος η εφαρμογή σας επιτρέπει να προμηθευτείτε μια πλήρη Κάρτα Υγείας (εάν το επιθυμήτε) σε προνομιακή τιμή, που περιλαμβάνει παροχές που θα κόστιζαν παραπάνω από 12.000 Ευρώ.
Η εφαρμογή παρέχεται από την Πανελλήνια ΜΚΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΓΕΙΑΣ” δωρεάν.
More
Visit Developer's WebsiteEmail Developer

App Screenshots

User Reviews

Write a Review
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 
from Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.