!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ 16/01/13

Στην   ΚΕΔΕ βρέθηκαν σήμερα μέλη του Πανελλήνιου Συντονιστικού των ΒΣΣ όπου συνεδρίαζε το Δ.Σ της,  και γινόταν η κοπή πίτας παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης. Εν ολίγοις αφού ενημερώσαμε  τον πρόεδρο της Κοινωνικής Πολιτικής τον κ. Δανιηλίδη για τον προσανατολισμό του Υπουργείο για ΜΚΟ υπό την αιγίδα της ΕΕΤΑΑ (όπως μας ανέφερε και ο ίδιος  οποίος ήταν γνώστης των πραγμάτων), του εκφράσαμε την ανησυχία μας και τη δυσαρέσκεια μας και απαιτήσαμε να μας εκφράσει την επίσημη θέση της ΚΕΔΕ όσον αφορά το μέλλον του  ΒΣΣ.
Ο κ. Δανιηλίδης είπε ότι πάγια θέση της ΚΕΔΕ τη δεδομένη στιγμή εξακολουθεί να είναι η συνέχιση συγχρηματοδότησης γιατί έτσι διασφαλίζεται το υπάρχον προσωπικό και επιμένει ότι μπορεί να επιτευχθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με όσα λένε από το Υπουργείο, οι οποίοι αναφέρουν ότι και αυτό να γίνει η συγχρηματοδότηση θα είναι το ανώτερο για  ένα εξάμηνο.  Του θέσαμε το ζήτημα της οριστικής λύσης του ΒΣΣ για άλλη μια φορά και ότι θέλουμε αρωγό την ΚΕΔΕ στην προσπάθεια μας αυτή. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Δ/ντή της ΚΕΔΕ τον κ. Βασιλείου όπου μας διαβεβαίωσε ότι από πλευράς ΚΕΔΕ συνέχεια θέτουν ζήτημα στα αρμόδια Υπουργεία. Επίσης ανάφερε ότι αν σε πρώτο στάδιο επιτευχθεί η συνέχιση του ΒΣΣ , στο επόμενο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα είναι τον Απρίλιο,  ένα από τα πρώτα και φλέγοντα θέματα του Συνεδρίου θα είναι η οριστική λύση του ΒΒΣ μετά από τόσα χρόνια και ως πρόταση θα στηρίξουν τριμερή χρηματοδότηση: Ασφαλιστικά Ταμεία-ΚΕΔΕ-Κεντρικοί Πόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.